Kırşehir Canlı Hayvan Pazarındaki Besiciler Dert Yandı

EKONOMİ 19.07.2021 - 23:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Canlı Hayvan Pazarındaki Besiciler Dert Yandı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan Kurban Bayramı Arefesinde canlı hayvan pazarını ziyaret etti.Besiciler dert yandı...

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve  Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir’deki kurban pazarında besicilerin sorunlarını dinledi. Bir besici, “Bugün sabahtan beri bir tane koyun sattım” diye dert yanarken diğer besici ,  “Talep yok, vatandaş kesemiyor. Alım gücü yok” dedi.   Başka bir besici ise 1300 liraya büyükbaş hayvan almak isteyen yurttaşlar olduğunu anlatarak, “Bugün sabahtan beri bir tane koyun sattım” dedi.Besici, “Ben çobana mı para vereceğim, elektrik, su faturasına mı yatıracağım, yeme mi para vereceğim. Ben kendi işçiliğimi saymıyorum” diye konuştu.     CHP’li İlhan ise hayvan pazarında kurbanlıkların satılmadığını belirterek, üreticinin yem fiyatları ve girdi maliyetlerinden dert yandığını dile getirdi.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan Kurban Bayramı Arefesinde canlı hayvan pazarını ziyaret etti.Besiciler dert yandı...

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve  Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir’deki kurban pazarında besicilerin sorunlarını dinledi. Bir besici, “Bugün sabahtan beri bir tane koyun sattım” diye dert yanarken diğer besici ,  “Talep yok, vatandaş kesemiyor. Alım gücü yok” dedi.

 

Başka bir besici ise 1300 liraya büyükbaş hayvan almak isteyen yurttaşlar olduğunu anlatarak, “Bugün sabahtan beri bir tane koyun sattım” dedi.Besici, “Ben çobana mı para vereceğim, elektrik, su faturasına mı yatıracağım, yeme mi para vereceğim. Ben kendi işçiliğimi saymıyorum” diye konuştu.

 

 

CHP’li İlhan ise hayvan pazarında kurbanlıkların satılmadığını belirterek, üreticinin yem fiyatları ve girdi maliyetlerinden dert yandığını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.