Kırşehir Canlı Hayvan Pazarı 2 Gün Açılacak

EKONOMİ 23.03.2022 - 12:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Canlı Hayvan Pazarı 2 Gün Açılacak

Kırşehir Ticaret Borsası, hayvancılardan gelen talep üzerine canlı hayvan pazarının hem çarşamba hem de pazar günü açık olacağını açıkladı.

Bölgenin en önemli canlı hayvan pazarlarından birisine sahip olan Kırşehir'de, canlı hayvan pazarının, salgın tebirleri kapsamında, pazar yerine çarşamba günü açılması kararlaştırılmıştı.Ancak normalleşme süreci ile birlikte hayvancılar da canlı hayvan pazarının pazar günü açılması talebinde bulundular. Kırşehir Ticaret Borsası ise açıklama yaparak canlı hayvan pazarının pazar günü değil çarşamba günü açık olmaya devam edeceğini ifade etti.Ancak hayvancılardan gelen tepki üzerine ticaret borsası geri adım attı.   ÇARŞAMBA VE PAZAR GÜNÜ AÇIK OLACAK  Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz yaptığı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. Yavuz, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayvan pazarını hafta içine almıştık. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de normalleşme süreci nedeni ile hayvan pazarımızı çarşamba ve ve pazar olacak şekilde iki gün yeniden düzenleme yaptık" dedi.
Kırşehir Ticaret Borsası, hayvancılardan gelen talep üzerine canlı hayvan pazarının hem çarşamba hem de pazar günü açık olacağını açıkladı.

Bölgenin en önemli canlı hayvan pazarlarından birisine sahip olan Kırşehir'de, canlı hayvan pazarının, salgın tebirleri kapsamında, pazar yerine çarşamba günü açılması kararlaştırılmıştı.Ancak normalleşme süreci ile birlikte hayvancılar da canlı hayvan pazarının pazar günü açılması talebinde bulundular. Kırşehir Ticaret Borsası ise açıklama yaparak canlı hayvan pazarının pazar günü değil çarşamba günü açık olmaya devam edeceğini ifade etti.Ancak hayvancılardan gelen tepki üzerine ticaret borsası geri adım attı.

 

ÇARŞAMBA VE PAZAR GÜNÜ AÇIK OLACAK

 Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz yaptığı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. Yavuz, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayvan pazarını hafta içine almıştık. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de normalleşme süreci nedeni ile hayvan pazarımızı çarşamba ve ve pazar olacak şekilde iki gün yeniden düzenleme yaptık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.