Kırşehir Çamur Deryasına Döndü !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2016 - 16:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Çamur Deryasına Döndü !

Yazın devam eden alt yapı çalışmalarının meydana getirdiği yoğun toz,kışın gelmesiyle birlikte  yerini çamura bıraktı. Kırşehir'de devam eden alt yapı çalışmalarının üst etabı bitirilemeyince, şehir adeta çamur deryasına döndü.Vatandaş karşıdan karşıya geçmek için zor anlar yaşarken, araçlar ise yolda meydana gelen bozulmalardan ve çamurdan korunmak için kılı kırk yarıyor.Terme Caddesi ve Lise Caddesi'nde de alt yapı çalışmaları tamamen bitirilse de geçici asfaltlama yapılmadığı için yollar çamur deryasına döndü.Ankara Caddesin'de de alt yapı çalışmaları büyük ölçüde bitirildi fakat burda da aynı manzara ile karşılaşılıyor.Bazı vatandaşlar iseettiği durum ile ilgili, ''alt yapı çalışması yapacağız dediler, şehrin altını üstüne getirdiler.'' yorumunda bulundu.
Yazın devam eden alt yapı çalışmalarının meydana getirdiği yoğun toz,kışın gelmesiyle birlikte  yerini çamura bıraktı.

Kırşehir'de devam eden alt yapı çalışmalarının üst etabı bitirilemeyince, şehir adeta çamur deryasına döndü.Vatandaş karşıdan karşıya geçmek için zor anlar yaşarken, araçlar ise yolda meydana gelen bozulmalardan ve çamurdan korunmak için kılı kırk yarıyor.Terme Caddesi ve Lise Caddesi'nde de alt yapı çalışmaları tamamen bitirilse de geçici asfaltlama yapılmadığı için yollar çamur deryasına döndü.Ankara Caddesin'de de alt yapı çalışmaları büyük ölçüde bitirildi fakat burda da aynı manzara ile karşılaşılıyor.Bazı vatandaşlar iseettiği durum ile ilgili, ''alt yapı çalışması yapacağız dediler, şehrin altını üstüne getirdiler.'' yorumunda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.