Kırşehir Bitti Demeden Bitmez

SPOR 23.10.2022 - 17:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Bitti Demeden Bitmez

Kırşehir FK, 1-0 geriye düştüğü maçta 1461 Trabzon'u, son dakikalarda bulduğu 2 gole mağlup etmeyi başardı.

Ligde yaşadığı puan kayıpları nedneiyle düşme hattının 1 sıra üzerinde bulunan Kırşehir FK, hafta içi 3. turda karşılaştığı İskenderunspor Ziraat Türkiye Kupası'nın dışına itmişti.Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. turunda Süperlig ekibi Karagümrük ile karşılacak olan Kırşehir FK, 2. ligin 11. haftasında evinde 1461 Trabzon FK'yı ağırladı.     SON DAKİKALARDA MAÇI ALMAYI BİLDİK İlk yarının 31. dakikasında Utku Şen'in attığı golle 1-0 geriye düşen yeşil beyazlı ekip, 2. yarıda bambaşka bir oyun ile sahaya çıktı.Rakibi üzerinde kurduğu baskılı oyun ile üst üste pozisyonlar yakalayan ancak bir türlü golle buluşamayan Kırşehir FK, maçın 84. dakikasında Hacı Mustafa Karabulut ve 90+3'te Hakan Erçelik'in attığı gollerle mçtan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.     Kırşehir FK bu galibiyetle puanını 11'e yükselterek 13. sıraya yükseldi.1461 Trabzon FK ise 17 punda kalarak 7. sıraya geriledi. İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU : Fotoğraflar : Salih Hançer (Kırşehir Maç Gazetesi)  
Kırşehir FK, 1-0 geriye düştüğü maçta 1461 Trabzon'u, son dakikalarda bulduğu 2 gole mağlup etmeyi başardı.

Ligde yaşadığı puan kayıpları nedneiyle düşme hattının 1 sıra üzerinde bulunan Kırşehir FK, hafta içi 3. turda karşılaştığı İskenderunspor Ziraat Türkiye Kupası'nın dışına itmişti.Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. turunda Süperlig ekibi Karagümrük ile karşılacak olan Kırşehir FK, 2. ligin 11. haftasında evinde 1461 Trabzon FK'yı ağırladı.

 

 

SON DAKİKALARDA MAÇI ALMAYI BİLDİK

İlk yarının 31. dakikasında Utku Şen'in attığı golle 1-0 geriye düşen yeşil beyazlı ekip, 2. yarıda bambaşka bir oyun ile sahaya çıktı.Rakibi üzerinde kurduğu baskılı oyun ile üst üste pozisyonlar yakalayan ancak bir türlü golle buluşamayan Kırşehir FK, maçın 84. dakikasında Hacı Mustafa Karabulut ve 90+3'te Hakan Erçelik'in attığı gollerle mçtan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

 

 

Kırşehir FK bu galibiyetle puanını 11'e yükselterek 13. sıraya yükseldi.1461 Trabzon FK ise 17 punda kalarak 7. sıraya geriledi.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

Fotoğraflar : Salih Hançer (Kırşehir Maç Gazetesi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.