Kırşehir Bir Şarküteri Esnafı Temel Gıda Ürünlerinde İndirime Gitti

YAŞAM 23.12.2021 - 20:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Bir Şarküteri Esnafı Temel Gıda Ürünlerinde İndirime Gitti

Kırşehir'de şarküteri ürünleri satan Barış Karakaya isimli esnaf, ''Türk Liramıza sahip çıkıyoruz, fiyatları indiriyoruz'' kampanyası başlatarak temel gıda ürünlerinde indirime gitti.

    Döviz kurundaki dalgalanmaların gıda ürünlerine olumsuz yansıması üzerine Kırşehir’de küçük esnaf Türk Lirasına sahip çıkarak ürünlerinde indirime gitti. Dövizdeki artışın gıda ürünlerine yansımasıyla zincir marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Kırşehir’de bir küçük esnaf “Türk Liramıza Sahip Çıkıyoruz, Fiyatları İndiriyoruz” kampanyası başlattı. Kırşehir’de şarküteri işleten Barış Karakaya, marketlerin haksız rekabetine karşı ürünlerinde indirime gitti. Temel gıda ürünlerinde ve şarküteri ürünlerinde piyasanın altında fiyatlarla satış yapan Karakaya, esnafları kampanyasına katılmaya davet etti.   DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ Küçük esnafın zor zamanlarda devletini yalnız bırakmayacağını belirten Barış Karakaya, “Cumhurbaşkanımızın açıklamalarının ardından esnaf olarak sorumluluk hissettik. Dövizdeki düşüşün ardından ürünlerimizde indirime gittik. Ahi şehri Kırşehir’de ahi esnaflarına öncülük yapmak ve çağrıda bulunmak istedim. Milletin rahat bir nefes alması için zincir marketlerden de aynı indirimleri bekliyoruz. Biz böylece fırsatçılık yapmayarak devletimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik.” dedi.
Kırşehir'de şarküteri ürünleri satan Barış Karakaya isimli esnaf, ''Türk Liramıza sahip çıkıyoruz, fiyatları indiriyoruz'' kampanyası başlatarak temel gıda ürünlerinde indirime gitti.

 

 

Döviz kurundaki dalgalanmaların gıda ürünlerine olumsuz yansıması üzerine Kırşehir’de küçük esnaf Türk Lirasına sahip çıkarak ürünlerinde indirime gitti. Dövizdeki artışın gıda ürünlerine yansımasıyla zincir marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Kırşehir’de bir küçük esnaf “Türk Liramıza Sahip Çıkıyoruz, Fiyatları İndiriyoruz” kampanyası başlattı. Kırşehir’de şarküteri işleten Barış Karakaya, marketlerin haksız rekabetine karşı ürünlerinde indirime gitti. Temel gıda ürünlerinde ve şarküteri ürünlerinde piyasanın altında fiyatlarla satış yapan Karakaya, esnafları kampanyasına katılmaya davet etti.

 

DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Küçük esnafın zor zamanlarda devletini yalnız bırakmayacağını belirten Barış Karakaya, “Cumhurbaşkanımızın açıklamalarının ardından esnaf olarak sorumluluk hissettik. Dövizdeki düşüşün ardından ürünlerimizde indirime gittik. Ahi şehri Kırşehir’de ahi esnaflarına öncülük yapmak ve çağrıda bulunmak istedim. Milletin rahat bir nefes alması için zincir marketlerden de aynı indirimleri bekliyoruz. Biz böylece fırsatçılık yapmayarak devletimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.