Kırşehir Belediyespor Yeni Teknik Direktörü İle Farklı Kazandı

SPOR 06.01.2021 - 15:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Yeni Teknik Direktörü İle Farklı Kazandı

Çiçeği burnunda teknik direktörü Ercüment Hülagü Coşkundere ile ilk maçına çıkan Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Karabükspor'u 4 golle geçti.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor ligin 19. haftasında evinde Karabükspor'u ağırladı.Maçta oldukça etkili bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar maçın henüz 11. dakikasında Hasan Yavuz'un attığı golle 1-0 öne geçti.Üst üste ataklar düzenleyen temsilcimiz bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı da bu skorla sona erdi.     Maçın 2. yarısında etkili oyununu sürdüren yeşil beyazlılar Maçın 57. dakikasında Abdülkadir Akyıldız ve bu golden 3 dakika sonra ise Kırşehir Belediyespor'un golcü oyuncusu Üstün Bilgi'nin attığı gollerle farkı 3'e çıkardı.Teknik direktör Ercüment Hülagü Coşkundere 3 farklı skor avantajı ile birlikte maçta oyuncu eğişikliklerine gitti.Maçın 78. dakikasında sahneye yine Üstün Bilgi çıktı ve skoru tayin eden golü kaydetti : 4-0.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 33'e çıkararak 4. sıraya yükseldi.     LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE    Fotoğraflar: Salih HANÇER Çınar Kırşehir Gazetesi    
Çiçeği burnunda teknik direktörü Ercüment Hülagü Coşkundere ile ilk maçına çıkan Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Karabükspor'u 4 golle geçti.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor ligin 19. haftasında evinde Karabükspor'u ağırladı.Maçta oldukça etkili bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar maçın henüz 11. dakikasında Hasan Yavuz'un attığı golle 1-0 öne geçti.Üst üste ataklar düzenleyen temsilcimiz bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı da bu skorla sona erdi.

 

 

Maçın 2. yarısında etkili oyununu sürdüren yeşil beyazlılar Maçın 57. dakikasında Abdülkadir Akyıldız ve bu golden 3 dakika sonra ise Kırşehir Belediyespor'un golcü oyuncusu Üstün Bilgi'nin attığı gollerle farkı 3'e çıkardı.Teknik direktör Ercüment Hülagü Coşkundere 3 farklı skor avantajı ile birlikte maçta oyuncu eğişikliklerine gitti.Maçın 78. dakikasında sahneye yine Üstün Bilgi çıktı ve skoru tayin eden golü kaydetti : 4-0.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 33'e çıkararak 4. sıraya yükseldi.

 

 

LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE 

 

Fotoğraflar: Salih HANÇER Çınar Kırşehir Gazetesi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.