Kırşehir Belediyespor'un Yeni İnternet Sitesi Yayına Girdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2019 - 20:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'un Yeni İnternet Sitesi Yayına Girdi

Bu sezon 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor için hazırlanan profesyonel internet sitesi hizmete girdi. 2. Lige fırtına gibi başlayan Kırşehir Belediyespor'un internet sitesi de kirsehirbelediyespor.org ismiyle hizmete girdi. İnternet sitesinin ana sayfasında geçtiğimiz günlerde yönetimin başlatmış olduğu ''Temiz Futbol-Temiz Tribün'' sloganı vurgulanıyor.Bilindiği üzere ''Temiz Futbol Temiz Tribün'' kampanyasıyla ; Kadın,12 yaşın altındaki çocuklar ve engelli futbol severlerin bilet bedelleri sezon sonuna kadar ücretsiz olacak. FORMA VE KOMBİNE BİLET ALINABİLİYOR Kırşehir Belediyespor'un yeni internet sitesinde dikkat çeken özelliklerden birisi de alışveriş yapılabiliyor olunması.Sitenin ana sayfasından E-Mağaza'ya girdiğinizde Forma ve Kombine Bilet satın alınabiliyor.

Bu sezon 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor için hazırlanan profesyonel internet sitesi hizmete girdi.

2. Lige fırtına gibi başlayan Kırşehir Belediyespor'un internet sitesi de kirsehirbelediyespor.org ismiyle hizmete girdi. İnternet sitesinin ana sayfasında geçtiğimiz günlerde yönetimin başlatmış olduğu ''Temiz Futbol-Temiz Tribün'' sloganı vurgulanıyor.Bilindiği üzere ''Temiz Futbol Temiz Tribün'' kampanyasıyla ; Kadın,12 yaşın altındaki çocuklar ve engelli futbol severlerin bilet bedelleri sezon sonuna kadar ücretsiz olacak.

FORMA VE KOMBİNE BİLET ALINABİLİYOR

Kırşehir Belediyespor'un yeni internet sitesinde dikkat çeken özelliklerden birisi de alışveriş yapılabiliyor olunması.Sitenin ana sayfasından E-Mağaza'ya girdiğinizde Forma ve Kombine Bilet satın alınabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.