Kırşehir Belediyespor'un Rakibi Teknik Direktörü İle Yolları Ayırdı

SPOR 10.11.2020 - 19:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'un Rakibi Teknik Direktörü İle Yolları Ayırdı

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Kırşehir Belediyespor'un rakibi olan Süper Lig Ekibi Gençlerbirliği teknik direktör Mert Nobre ile yolları ayırdı.

Başkent ekibinden yapılan açıklama şu şekilde; "Sezon başından bu yana teknik direktörlüğümüzü yapan Mert Nobre ile yollarımızı ayırdık. Futbolculuk kariyerine kulübümüzde nokta koyan, ilk teknik direktörlük deneyimini de kulübümüzde yaşayan Mert Nobre’ye kattığı değer ve emekleri için teşekkür ederiz. Türk futboluna genç futbolcuların yanı sıra teknik direktörler de kazandırıyoruz. Mert Nobre’nin de bu isimlerin arasında yer almasından ayrıca mutluyuz. Kendisine ve ekibine başarı diliyoruz."   PFDK'DA O MAÇA CEZA   TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugün yapılan toplantı sonrası aldığı kararları açıkladı.Buna göre ; YOZGATSPOR 1959 FK antrenörü NİHAT TİNEL'in, 05.11.2020 tarihinde oynanan KIRŞEHİR BELEDİYESPOR-YOZGATSPOR 1959 FK Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına
Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Kırşehir Belediyespor'un rakibi olan Süper Lig Ekibi Gençlerbirliği teknik direktör Mert Nobre ile yolları ayırdı.

Başkent ekibinden yapılan açıklama şu şekilde;

"Sezon başından bu yana teknik direktörlüğümüzü yapan Mert Nobre ile yollarımızı ayırdık.

Futbolculuk kariyerine kulübümüzde nokta koyan, ilk teknik direktörlük deneyimini de kulübümüzde yaşayan Mert Nobre’ye kattığı değer ve emekleri için teşekkür ederiz.

Türk futboluna genç futbolcuların yanı sıra teknik direktörler de kazandırıyoruz. Mert Nobre’nin de bu isimlerin arasında yer almasından ayrıca mutluyuz. Kendisine ve ekibine başarı diliyoruz."

 

PFDK'DA O MAÇA CEZA

 

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugün yapılan toplantı sonrası aldığı kararları açıkladı.Buna göre ; YOZGATSPOR 1959 FK antrenörü NİHAT TİNEL'in, 05.11.2020 tarihinde oynanan KIRŞEHİR BELEDİYESPOR-YOZGATSPOR 1959 FK Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.