Kırşehir Belediyespor Tecrübeli Teknik Adam İle Prensipte Anlaştı

SPOR 02.01.2021 - 14:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Tecrübeli Teknik Adam İle Prensipte Anlaştı

Kırşehir Belediyespor Gürsel Kılıç'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bayrampaşa'nın teknik direktörü Ercüment Hülagü Coşkundere'yi getiriyor.

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta teknik direktör Gürsel Kılıç ile yolları ayırdığını duyurmuştu.Yeni teknik direktör için çalışmalarını hızlandıran yeşil beyazlılar 3. ligde mücadele eden Bayrampaşa'nın teknik direktörü Ercüment Hülagü Coşkundere ile prensipte anlaştı.     Samsun doğumlu 57 yaşındaki tecrübeli teknik adam daha önce Samsunspor, Malatyaspor , Fatih Karagümrük, Sakaryaspor, Buca FK gibi takımları çalıştırmıştı.Kırşehir Belediyespor'un yeni teknik direktör ile ilerleyen saatlerde anlaşma imzalaması bekleniyor.
Kırşehir Belediyespor Gürsel Kılıç'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bayrampaşa'nın teknik direktörü Ercüment Hülagü Coşkundere'yi getiriyor.

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta teknik direktör Gürsel Kılıç ile yolları ayırdığını duyurmuştu.Yeni teknik direktör için çalışmalarını hızlandıran yeşil beyazlılar 3. ligde mücadele eden Bayrampaşa'nın teknik direktörü Ercüment Hülagü Coşkundere ile prensipte anlaştı.

 

 

Samsun doğumlu 57 yaşındaki tecrübeli teknik adam daha önce Samsunspor, Malatyaspor , Fatih Karagümrük, Sakaryaspor, Buca FK gibi takımları çalıştırmıştı.Kırşehir Belediyespor'un yeni teknik direktör ile ilerleyen saatlerde anlaşma imzalaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.