Kırşehir Belediyespor Sinan Özdoğan İle Devam Kararı Aldı

SPOR 21.06.2022 - 23:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Sinan Özdoğan İle Devam Kararı Aldı

Kırşehir Belediyespor, yeni sezone Sinan Özdoğan ile devam etme kararı aldı.

Mustafa Bulut'un istifasının ardından Başkanlık görevine getirilen Çağatay Han Torun ve yönetimi , geçtiğimiz sezon Hakan Karaca'nın istifasının ardından teknik direktörlük görevini üstlenen kaleci antranörü Sinan Özdoğan ile yola devam kararı aldı.Sinan Özdoğan, kulüpte ortaya çıkan gerilime rağmen aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettirmişti.   KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ : Takımımız teknik direktörlük için geçen sene kulübümüzün kaleci antrenörlüğünü yapan hemşehrimiz son haftalarda teknik direktörlük görevinde üstün bir başarı sergileyen Sinan Özdoğan hocamızla anlaştık. Kaleci antrenörü olarak ise hemşehrimiz Murat Sarı ile anlaştık. Şehrimize ve takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyor görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.  
Kırşehir Belediyespor, yeni sezone Sinan Özdoğan ile devam etme kararı aldı.

Mustafa Bulut'un istifasının ardından Başkanlık görevine getirilen Çağatay Han Torun ve yönetimi , geçtiğimiz sezon Hakan Karaca'nın istifasının ardından teknik direktörlük görevini üstlenen kaleci antranörü Sinan Özdoğan ile yola devam kararı aldı.Sinan Özdoğan, kulüpte ortaya çıkan gerilime rağmen aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettirmişti.

 

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :

Takımımız teknik direktörlük için geçen sene kulübümüzün kaleci antrenörlüğünü yapan hemşehrimiz son haftalarda teknik direktörlük görevinde üstün bir başarı sergileyen Sinan Özdoğan hocamızla anlaştık. Kaleci antrenörü olarak ise hemşehrimiz Murat Sarı ile anlaştık. Şehrimize ve takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyor görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.