Kırşehir Belediyespor Ligin 2. Yarısına Güzel Başladı

SPOR 16.01.2022 - 15:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Ligin 2. Yarısına Güzel Başladı

2. Lig beyaz grubta ligin ikinci devresinin ilk maçında Kırşehir Belediyespor Pazarspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Ligin ilk devresini 22 puan ve 11. sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, 18. hafta maçında evinde Rize ekibi Pazarspor'u ağırladı.Maçta baskın olan yeşil beyazlılar mçın 32. dakikasında Nuh Aşkın'ın ttıı golle maçta 1-0 öne geçti.İlk yarıdaki gol pozisyonları değerlendirilemeyince ilk 45 dakika bu skor ile sona erdi.Maçın 2. yarısında bu kez Pazarspor golü buln taraf oldu.Maçın 58. dakikasında Feyyaz Adil'in attığı gol ile maçta beraberlik sağlandı.Bu dakikadan sonra baskısını artıran ve kontrolü eline alan Kırşehir Belediyespor 72. dakikada Oğuz Özden ve 88. dakikada Zihni Temelci'nin attığı gollerle maçı 3-1'e getirdi ve müsabaka da bu skor ile sona erdi.     Kırşehir Belediyespor bu galibiyet ile puanını 25'e çıkararak 7. sıraya yükseldi.Pazarspor ise 22 puanda kalarak 13. sıraya geriledi. İŞTE LİGDE DİĞER MAÇ SONUÇLARI VE OLUŞAN PUAN DURUMU :   Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)  
2. Lig beyaz grubta ligin ikinci devresinin ilk maçında Kırşehir Belediyespor Pazarspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Ligin ilk devresini 22 puan ve 11. sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, 18. hafta maçında evinde Rize ekibi Pazarspor'u ağırladı.Maçta baskın olan yeşil beyazlılar mçın 32. dakikasında Nuh Aşkın'ın ttıı golle maçta 1-0 öne geçti.İlk yarıdaki gol pozisyonları değerlendirilemeyince ilk 45 dakika bu skor ile sona erdi.Maçın 2. yarısında bu kez Pazarspor golü buln taraf oldu.Maçın 58. dakikasında Feyyaz Adil'in attığı gol ile maçta beraberlik sağlandı.Bu dakikadan sonra baskısını artıran ve kontrolü eline alan Kırşehir Belediyespor 72. dakikada Oğuz Özden ve 88. dakikada Zihni Temelci'nin attığı gollerle maçı 3-1'e getirdi ve müsabaka da bu skor ile sona erdi.

 

 

Kırşehir Belediyespor bu galibiyet ile puanını 25'e çıkararak 7. sıraya yükseldi.Pazarspor ise 22 puanda kalarak 13. sıraya geriledi.

İŞTE LİGDE DİĞER MAÇ SONUÇLARI VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

 

Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.