Kırşehir Belediyespor Liderliğini Perçinledi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 17:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Liderliğini Perçinledi

Lider Kırşehir Belediyespor 3. ligin 29. haftasında evinde ağırladığı 3. sıradaki Kızıcabölükspor'u yenerek rakiplerinin de puan kaybettiği haftada farkı 4 puana çıkardı. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ilk ziyaretini Kırşehir Belediyespor tesislerine yaptı.Burada oyuncular ve teknik ekiple bir araya gelen Ekicioğlu ligi şampiyon bitireceklerine olan inancını belirtti ve bunun sonuna kadar destek vereceklerini belirtti. MAÇIN ÖYKÜSÜ Maçın ilk yarısında tutuk başlayan Kırşehir Belediyespor'da maçın 39. dakikasında Serhat Velioğlu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.İlk yarı 0-0 beraberlikle sona ererken maçın ikinci yarısında Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da devir teslim töreninin ardından tribündeki yerini aldı. İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar 10 kişi kalmalarına rağmen Fatih Şen'in 71. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.Maçta başka gol olmazken , Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 53'e yükseltti.2. sıradaki Esenler Erokspor ise evinde Osmaniye ile berabere kalınca lider Kırşehir puan farkını 4'e çıkardı. İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU ;

Lider Kırşehir Belediyespor 3. ligin 29. haftasında evinde ağırladığı 3. sıradaki Kızıcabölükspor'u yenerek rakiplerinin de puan kaybettiği haftada farkı 4 puana çıkardı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ilk ziyaretini Kırşehir Belediyespor tesislerine yaptı.Burada oyuncular ve teknik ekiple bir araya gelen Ekicioğlu ligi şampiyon bitireceklerine olan inancını belirtti ve bunun sonuna kadar destek vereceklerini belirtti.

MAÇIN ÖYKÜSÜ

Maçın ilk yarısında tutuk başlayan Kırşehir Belediyespor'da maçın 39. dakikasında Serhat Velioğlu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.İlk yarı 0-0 beraberlikle sona ererken maçın ikinci yarısında Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da devir teslim töreninin ardından tribündeki yerini aldı.

İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar 10 kişi kalmalarına rağmen Fatih Şen'in 71. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.Maçta başka gol olmazken , Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 53'e yükseltti.2. sıradaki Esenler Erokspor ise evinde Osmaniye ile berabere kalınca lider Kırşehir puan farkını 4'e çıkardı.

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU ;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.