Kırşehir Belediyespor Gürsel Kılıç İle Yolları Ayırdı

SPOR 28.12.2020 - 17:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Gürsel Kılıç İle Yolları Ayırdı

Kırşehir Belediyespor teknik direktörü Gürsel Kılıç ile yolları ayırdı.

Kulüpten Başkan Mustafa Yılmaz imzası ile yapılan açıklamada , ''Teknik Direktörümüz Gürses Kılıç ile yönetimimizin bugün yapmış olduğu görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.Sayın Gürses Kılıç ve teknik ekibi ile sezona başladık.Bugüne kadar birlikte yol aldık ve bugünde yollarımız ayrıldı.Sayın Gürses Kılıç ve teknik ekibine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.Kırşehir Belediyespor olarak kulübümüzün başarı hedeflerini taşıyacak yeni bir teknik kadro ile en kısa zamanda anlaşarak sizler ile paylaşacağız.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' denildi.     2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor Gürsel Tekin ile çıkığı 17 maçtan 8 galibiyet , 6 mağlubiyet ve 3 mağlubiyet elde etti.Yeşil beyazlılar bu sonuçlarla ligde 30 puanla 4. sırada yer alıyordu.
Kırşehir Belediyespor teknik direktörü Gürsel Kılıç ile yolları ayırdı.

Kulüpten Başkan Mustafa Yılmaz imzası ile yapılan açıklamada , ''Teknik Direktörümüz Gürses Kılıç ile yönetimimizin bugün yapmış olduğu görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.Sayın Gürses Kılıç ve teknik ekibi ile sezona başladık.Bugüne kadar birlikte yol aldık ve bugünde yollarımız ayrıldı.Sayın Gürses Kılıç ve teknik ekibine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.Kırşehir Belediyespor olarak kulübümüzün başarı hedeflerini taşıyacak yeni bir teknik kadro ile en kısa zamanda anlaşarak sizler ile paylaşacağız.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' denildi.

 

 

2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor Gürsel Tekin ile çıkığı 17 maçtan 8 galibiyet , 6 mağlubiyet ve 3 mağlubiyet elde etti.Yeşil beyazlılar bu sonuçlarla ligde 30 puanla 4. sırada yer alıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.