Kırşehir Belediyespor Forma Göğüs Reklamı İçin Efe Oto Kurtarma İle Anlaştı

SPOR 23.09.2020 - 21:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Forma Göğüs Reklamı İçin Efe Oto Kurtarma İle Anlaştı

Kırşehir Belediyespor bu sezon saha içi formalarının göğüs reklamı için Efe Oto Kurtarma ile sözleşme imzaladı.

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve Efe Oto Kurtarma firmasının sahibi Hüseyin Koral iç saha maçlarında oynanacak formaların göğüs reklamı için sponsorluk anlaşması imzaladı.1 yıl geçerli olacak anlaşma için Kırşehir Belediyespor Kulübünün kasasına 300 bin Türk Lirası girecek.     TARAFTARLAR ‘’HELAL OLSUN’’ DEDİ Anlaşmanın duyurulmasıyla birlikte çok sayıda Kırşehirli taraftar Kırşehir Belediyespor’a sponsorluk desteği veren Efe Oto Kurtarma firmasını ‘’ Helal Olsun’’ diyerek tebrik etti.Birçok taraftar ise , ‘’Kırşehir’de o kadar büyük firma, Kırşehir’in sırtından kadar para kazanan o iş adamı var öncelikli olara sponsorluğa onların talip olması gerekirdi.Özellikle birçok kulübe sponsor olan Petlas bunların başında geliyor.’’ Yorumlarında bulundu.    
Kırşehir Belediyespor bu sezon saha içi formalarının göğüs reklamı için Efe Oto Kurtarma ile sözleşme imzaladı.

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve Efe Oto Kurtarma firmasının sahibi Hüseyin Koral iç saha maçlarında oynanacak formaların göğüs reklamı için sponsorluk anlaşması imzaladı.1 yıl geçerli olacak anlaşma için Kırşehir Belediyespor Kulübünün kasasına 300 bin Türk Lirası girecek.

 

 

TARAFTARLAR ‘’HELAL OLSUN’’ DEDİ

Anlaşmanın duyurulmasıyla birlikte çok sayıda Kırşehirli taraftar Kırşehir Belediyespor’a sponsorluk desteği veren Efe Oto Kurtarma firmasını ‘’ Helal Olsun’’ diyerek tebrik etti.Birçok taraftar ise , ‘’Kırşehir’de o kadar büyük firma, Kırşehir’in sırtından kadar para kazanan o iş adamı var öncelikli olara sponsorluğa onların talip olması gerekirdi.Özellikle birçok kulübe sponsor olan Petlas bunların başında geliyor.’’ Yorumlarında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.