Kırşehir Belediyespor'dan Transfer Atağı

SPOR 25.01.2021 - 21:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan Transfer Atağı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele gösteren Kırşehir Belediyespor, 2 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligde daha başarılı sonuçlar alabilmek için takıma takviyelerin sürdürüldüğü belirtilerek,  28 yaşındaki orta saha oyuncusu  Eren Taşkın ve 20 yaşındaki sol bek Bilal Özer ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Oyuncularımız Bilal Gülden'i bonservisi ile birlikte Düzcespor'a, Muhammet Apuhan'ı Mardin Fosfatspor'a ve M. Fatih Bayat'ı da Fatsaspor'a kiralık olarak verdik. Taraftarlarımızın bizden beklentileri elbette yüksek ama şunu bilmelerini isteriz ki kulübümüzün hiçbir gelir kaynağı yok, tek destekçimiz Kırşehir Belediyesidir. Bu yüzden imkanlarımızın çok fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular da var ancak maliyetleri çok yüksek. Transfer sezonu devam ediyor, yeni oyuncular takımımıza katıldığında Kırşehir Belediyespor sevdalılarına bildireceğiz."  
2. Lig Kırmızı Grupta mücadele gösteren Kırşehir Belediyespor, 2 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligde daha başarılı sonuçlar alabilmek için takıma takviyelerin sürdürüldüğü belirtilerek,  28 yaşındaki orta saha oyuncusu  Eren Taşkın ve 20 yaşındaki sol bek Bilal Özer ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Oyuncularımız Bilal Gülden'i bonservisi ile birlikte Düzcespor'a, Muhammet Apuhan'ı Mardin Fosfatspor'a ve M. Fatih Bayat'ı da Fatsaspor'a kiralık olarak verdik. Taraftarlarımızın bizden beklentileri elbette yüksek ama şunu bilmelerini isteriz ki kulübümüzün hiçbir gelir kaynağı yok, tek destekçimiz Kırşehir Belediyesidir. Bu yüzden imkanlarımızın çok fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular da var ancak maliyetleri çok yüksek. Transfer sezonu devam ediyor, yeni oyuncular takımımıza katıldığında Kırşehir Belediyespor sevdalılarına bildireceğiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.