Kırşehir Belediyespor'dan Tepki , ''Hakkımızı Helal Etmiyoruz''

SPOR 12.11.2020 - 21:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan Tepki , ''Hakkımızı Helal Etmiyoruz''

Pazarspor ve Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak olan lig maçı , Pazarsporlu 12 futbolcuda koronavirüs tespit edilmesinin ardından ertelenmişti.Yeşil Beyazlıların teknik direktörü Gürses Kılıç yaptığı açıklama ile hem test sonuçlarına hem de erteleme kararına tepki gösterdi.

KULÜPTEN GÜRSES KILIÇ İMZASI İLE YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA KILIÇ ŞU İFADELERE YER VERDİ :   ''Bildiğiniz üzere 11.11.2020 tarihinde oynamamız gereken Pazarspor maçımız rakibin covid 19 testlerinin sonucunda 12 oyuncusunda pozitif çıkması sonucu ileri bir tarihe ertelendi. Duyumlarımız Pazarspor’un 2 gün önce test yaptırdığı bunun neticesinde 6 futbolcu 1 teknik ekip ve 2 personel olmak üzere 9 kişide pozitif vaka görülmüştür. Buna istinaden Pazarspor ertesi gün bir test daha yaptırıyor ve pozitif vaka sayısı 12 ye çıkıyor. Buraya kadar her şey normal ancak aldığımız duyumlar doğru ise maçtan bir gece önce fenalaşan oyuncular oluyor ve tekrar bu oyunculara test yapılıyor. Yalnız bunun için bir doktor veya hastane raporu olmadığı gözüküyor. Sebebini bilmediğimiz nedenlerden dolayı maçın oynanmaması için uğraşıldığını gözlemliyoruz. Kimseyi töhmet altında bırakmaksızın eğer vakalar doğru ise Pazarspor camiasına çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Eğer ki farklı bir durum söz konusu ise; yaklaşık 30 saat süren gidiş dönüş yolculuğumuz fiziksel ve zihinsel yorgunluğumuza neden olmuş ve ayrıca maddi külfeti nedeni ile haklarımızı helal etmiyoruz. Bu anlamda Kulübümüz federasyon nezdinde girişimlere başlamıştır. Kulübumuz federasyon nezdinde girişimlere başlamıştır. Bütün bu olumsuzluklara rağmen bu ortamdan bir an evvel kurtulup Cumartesi günü oynayacağımız Sakaryaspor maçına hazırlanmaya çalışıyoruz. Rakibimiz Ligin köklü ve zengin kadro derinliğine sahip bir takım. Son oynadığı Bodrumspor maçı Sakaryasporu asla değersizleştirmez. Rakibimize karşı kazanmak adına hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazır şekilde maça çıkıp kazanmak için sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz.''
Pazarspor ve Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak olan lig maçı , Pazarsporlu 12 futbolcuda koronavirüs tespit edilmesinin ardından ertelenmişti.Yeşil Beyazlıların teknik direktörü Gürses Kılıç yaptığı açıklama ile hem test sonuçlarına hem de erteleme kararına tepki gösterdi.
KULÜPTEN GÜRSES KILIÇ İMZASI İLE YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA KILIÇ ŞU İFADELERE YER VERDİ :
 
''Bildiğiniz üzere 11.11.2020 tarihinde oynamamız gereken Pazarspor maçımız rakibin covid 19 testlerinin sonucunda 12 oyuncusunda pozitif çıkması sonucu ileri bir tarihe ertelendi.
Duyumlarımız Pazarspor’un 2 gün önce test yaptırdığı bunun neticesinde 6 futbolcu 1 teknik ekip ve 2 personel olmak üzere 9 kişide pozitif vaka görülmüştür.
Buna istinaden Pazarspor ertesi gün bir test daha yaptırıyor ve pozitif vaka sayısı 12 ye çıkıyor.
Buraya kadar her şey normal ancak aldığımız duyumlar doğru ise maçtan bir gece önce fenalaşan oyuncular oluyor ve tekrar bu oyunculara test yapılıyor.
Yalnız bunun için bir doktor veya hastane raporu olmadığı gözüküyor.
Sebebini bilmediğimiz nedenlerden dolayı maçın oynanmaması için uğraşıldığını gözlemliyoruz.
Kimseyi töhmet altında bırakmaksızın eğer vakalar doğru ise Pazarspor camiasına çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.
Eğer ki farklı bir durum söz konusu ise; yaklaşık 30 saat süren gidiş dönüş yolculuğumuz fiziksel ve zihinsel yorgunluğumuza neden olmuş ve ayrıca maddi külfeti nedeni ile haklarımızı helal etmiyoruz.
Bu anlamda Kulübümüz federasyon nezdinde girişimlere başlamıştır. Kulübumuz federasyon nezdinde girişimlere başlamıştır.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen bu ortamdan bir an evvel kurtulup Cumartesi günü oynayacağımız Sakaryaspor maçına hazırlanmaya çalışıyoruz.
Rakibimiz Ligin köklü ve zengin kadro derinliğine sahip bir takım.
Son oynadığı Bodrumspor maçı Sakaryasporu asla değersizleştirmez.
Rakibimize karşı kazanmak adına hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazır şekilde maça çıkıp kazanmak için sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz.''
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.