Kırşehir Belediyespor'dan Provokasyon Uyarısı

SPOR 08.09.2021 - 21:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan Provokasyon Uyarısı

2021-2022 sezonuna Pazarspor deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyetle başlayan Kırşehir Belediyespor Pazar günü Amedspor'u ağırlayacak.Karşılaşma önce Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut provakasyon uyarısında bulundu.

İŞTE KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'UN RESMİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPILAN O UYARI :   Sevgili Kırşehir Belediyespor taraftarları, bilindiği üzere hafta sonu net bir skorla deplasmandan 3 puan ile ayrıldık takımımız lige güzel bir başlangıç yaptı. Teknik ekibi ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bilindiği üzere zorlu ve uzun bir maraton olan ligde yolumuza devam ediyoruz. Bu vesile ile Pazar günü kendi sahamızda Amedspor ile karşı karşıya geleceğiz. Pandemi nedeniyle de ayrı kaldığımız sizlerle yani futbolun olmazsa olmazı taraftarımızla bu hafta buluşuyoruz. Bizler Ülkemizin futbol elçileriz. Bir anlamda aynı kilimin desenleriyiz. Pazar günü Amedspor ile karşılaşacağız. Şuan orada geçen sezon Yarı Final oynadığımız emekleri çok olan 2 eski futbolcumuzda (M.Alaaddinoğlu-Ü.Bilgi) oynamakta. Spor kardeşlik ve dostluk olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. Statların açılması ile birlikle provokatörlük yapmak isteyen ve bizleri ayrıştırmaya çalışanlar olabilir bu tür üşünce içerisinde olanlara karşı dikkatli olmamız lazım. Misafir edeceğimiz Amedspor Yöneticilerini, oyuncularını ve teknik heyetini Şehrimize yakışır şekilde karşılayıp ağırlayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan da güzel bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu uzun ve zorlu maratonda sizlerle çok ihtiyacımız var sporun; sevgi barış dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan hareket edeceğimizi düşünüyor herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum.   Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut
2021-2022 sezonuna Pazarspor deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyetle başlayan Kırşehir Belediyespor Pazar günü Amedspor'u ağırlayacak.Karşılaşma önce Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut provakasyon uyarısında bulundu.

İŞTE KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'UN RESMİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPILAN O UYARI :

 

Sevgili Kırşehir Belediyespor taraftarları, bilindiği üzere hafta sonu net bir skorla deplasmandan 3 puan ile ayrıldık takımımız lige güzel bir başlangıç yaptı.

Teknik ekibi ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Bilindiği üzere zorlu ve uzun bir maraton olan ligde yolumuza devam ediyoruz.

Bu vesile ile Pazar günü kendi sahamızda Amedspor ile karşı karşıya geleceğiz.

Pandemi nedeniyle de ayrı kaldığımız sizlerle yani futbolun olmazsa olmazı taraftarımızla bu hafta buluşuyoruz.

Bizler Ülkemizin futbol elçileriz. Bir anlamda aynı kilimin desenleriyiz.

Pazar günü Amedspor ile karşılaşacağız.

Şuan orada geçen sezon Yarı Final oynadığımız emekleri çok olan 2 eski futbolcumuzda (M.Alaaddinoğlu-Ü.Bilgi) oynamakta.

Spor kardeşlik ve dostluk olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. Statların açılması ile birlikle provokatörlük yapmak isteyen ve bizleri ayrıştırmaya çalışanlar olabilir bu tür üşünce içerisinde olanlara karşı dikkatli olmamız lazım.

Misafir edeceğimiz Amedspor Yöneticilerini, oyuncularını ve teknik heyetini Şehrimize yakışır şekilde karşılayıp ağırlayacağız.

Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan da güzel bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum.

Bu uzun ve zorlu maratonda sizlerle çok ihtiyacımız var sporun; sevgi barış dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan hareket edeceğimizi düşünüyor herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı

Mustafa Bulut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.