Kırşehir Belediyespor'dan Çok Önemli Galibiyet

SPOR 27.01.2021 - 15:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan Çok Önemli Galibiyet

2. Lig Kırmızı Grubun 20. haftasında evinde Turgutluspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

TFF 1.Lige yükselme mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor evinde Manisa temsilcisi ve liderlik yarışı sürdürdüğü Turgutluspor'u ağırladı.Maçın 20. dakikasında Abdülkadir Akyıldız'ın attığı golle 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar, maçın 90. dakikasında Mehmet Alaaddinoğlu'nun attığı golle maçı 2-0'lık galibiyetle sonuçlandırdı.     Kırşehir Belediyespor gerisinde bulunduğu Turgutluspor'u yenerek önemli bir avantaj elde ederken üst lige çıkma mücadelesi verdiği diğer takımların da puan kaybettiği haftada kritik bir galibiyet de elde etmiş oldu.Lider Eyüspor deplasmanda Pazarspor ile 3-3 berabere kaldı.Sakaryaspor ise evinde 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.Böylece Kırşehir Belediyespor puanını 36 yaparak 3. sıraya yükseldi.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU   Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)  
2. Lig Kırmızı Grubun 20. haftasında evinde Turgutluspor'u ağırlayan Kırşehir Belediyespor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

TFF 1.Lige yükselme mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor evinde Manisa temsilcisi ve liderlik yarışı sürdürdüğü Turgutluspor'u ağırladı.Maçın 20. dakikasında Abdülkadir Akyıldız'ın attığı golle 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar, maçın 90. dakikasında Mehmet Alaaddinoğlu'nun attığı golle maçı 2-0'lık galibiyetle sonuçlandırdı.

 

 

Kırşehir Belediyespor gerisinde bulunduğu Turgutluspor'u yenerek önemli bir avantaj elde ederken üst lige çıkma mücadelesi verdiği diğer takımların da puan kaybettiği haftada kritik bir galibiyet de elde etmiş oldu.Lider Eyüspor deplasmanda Pazarspor ile 3-3 berabere kaldı.Sakaryaspor ise evinde 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.Böylece Kırşehir Belediyespor puanını 36 yaparak 3. sıraya yükseldi.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

 

Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.