Kırşehir Belediyespor'dan Altın Değerinde 3 Puan

SPOR 02.10.2021 - 21:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan Altın Değerinde 3 Puan

Kırşehir Belediyespor 2. ligin 4. haftasında deplasmanda İzmir'in güçlü ekibi 1-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta evinde Zonguldak Kömürspor'a talihsiz şekilde 2-0 yenilen Kırşehir Belediyespor, Bucaspor deplasmanına galibiyet parolasıyla gitti.Buca Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan yeşil beyazlılar oldu.Her iki takımın da orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmada gol pozisyonları değerlendirilemez iken ilk yarı da 0-0 berabere sonuçlandı.     Maçın ikinci yarısı kıyasıya mücadeleye sahne oldu ancak Can Vural'ın 86. dakikada attığı golle Kırşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.Mçta başka gol olmazken yeşil beyazlı ekip maçın son dakikalarında bulduğu golle altın değerinde bir 3 puanın sahibi oldu.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 9'a yükselterek 3. sırada yer aldı.Amedspor FK ise maç fazlasıyla 12 puanla 1. sırada yer aldı.   İŞTE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU    
Kırşehir Belediyespor 2. ligin 4. haftasında deplasmanda İzmir'in güçlü ekibi 1-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta evinde Zonguldak Kömürspor'a talihsiz şekilde 2-0 yenilen Kırşehir Belediyespor, Bucaspor deplasmanına galibiyet parolasıyla gitti.Buca Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan yeşil beyazlılar oldu.Her iki takımın da orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmada gol pozisyonları değerlendirilemez iken ilk yarı da 0-0 berabere sonuçlandı.

 

 

Maçın ikinci yarısı kıyasıya mücadeleye sahne oldu ancak Can Vural'ın 86. dakikada attığı golle Kırşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.Mçta başka gol olmazken yeşil beyazlı ekip maçın son dakikalarında bulduğu golle altın değerinde bir 3 puanın sahibi oldu.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 9'a yükselterek 3. sırada yer aldı.Amedspor FK ise maç fazlasıyla 12 puanla 1. sırada yer aldı.

 

İŞTE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.