Kırşehir Belediyespor'dan 2. Lige güzel başlangıç

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2019 - 19:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan 2. Lige güzel başlangıç

2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor İstanbul deplasmanında Eyüp spor'u 2-0 mağlup ederek ligde güzel bir başlangıç yaptı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanan karşılaşma Eyüpspor'un cezası nedeniyle ev sahibi takımın taraftarları maça alınmadı.Kırşehirli taraftarlar ise takımlarını yalnız bırakmadı.Maça etkili başlayan taraf yeşil beyazlı taraf oldu.Maçın 21. dakikasında Kırşehir Belediyespor savunmasında atılan uzun topa Eyüpspor savunması ofsayt diye durunca Oğuzhan Öztürk bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden 8 dakika sonra orta saha mücadelesinde topu kapan Emrah Dağ attığı ara pasla Ahmet'i kaleci ile karşı karşıya bıraktı.Ahmet Karadayı gol pasını iyi değerlendirerek takımını 2-0 öne geçirdi.Maçın ilk yarısı bu skorla sona ererken 2. Yarıda her iki takımda kıyasıya bir mücadele gösterdi.Maçta oyun sertleşince hakem peş peşe sarı kart gösterdi ve maç da bu skorla sona erdi. Kırşehir Belediyespor deplasmanda elde ettiği bu galibiyetle lige iyi bir başlangıç yaptı. Yeşil beyazlı ekip ligin 2. haftasında evinde Kastamonu 1966'yı ağırlayacak. Fotoğraf : Salih Hançer - Umut Haber

2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor İstanbul deplasmanında Eyüp spor'u 2-0 mağlup ederek ligde güzel bir başlangıç yaptı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanan karşılaşma Eyüpspor'un cezası nedeniyle ev sahibi takımın taraftarları maça alınmadı.Kırşehirli taraftarlar ise takımlarını yalnız bırakmadı.Maça etkili başlayan taraf yeşil beyazlı taraf oldu.Maçın 21. dakikasında Kırşehir Belediyespor savunmasında atılan uzun topa Eyüpspor savunması ofsayt diye durunca Oğuzhan Öztürk bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Bu golden 8 dakika sonra orta saha mücadelesinde topu kapan Emrah Dağ attığı ara pasla Ahmet'i kaleci ile karşı karşıya bıraktı.Ahmet Karadayı gol pasını iyi değerlendirerek takımını 2-0 öne geçirdi.Maçın ilk yarısı bu skorla sona ererken 2. Yarıda her iki takımda kıyasıya bir mücadele gösterdi.Maçta oyun sertleşince hakem peş peşe sarı kart gösterdi ve maç da bu skorla sona erdi.

Kırşehir Belediyespor deplasmanda elde ettiği bu galibiyetle lige iyi bir başlangıç yaptı. Yeşil beyazlı ekip ligin 2. haftasında evinde Kastamonu 1966'yı ağırlayacak.

Fotoğraf : Salih Hançer - Umut Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.