Kırşehir Belediyespor'da Yeniden Play-off Umudu

SPOR 17.04.2022 - 16:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'da Yeniden Play-off Umudu

Kırşehir Belediyespor ligin 31. haftasında evinde Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Üst üste puan kayıplarının ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankara Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başaran Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı ligin son sırasındaki Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti.Yeşil beyazlıların golleri maçın 10. dakikasında Zihni Temelci, maçın 20. dakikasında Oktay Balcı kaydetti.     Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 43'e yükseltirken ligde 10. sıraya yükseldi.1. Lige yükselme mücadelesi veren takımlardan 5. sıradaki Ankara Demirspor ise 48 puanda.Ligde son 3 maçından 2'sini 47 puanlı Karacabey Belediyespor ve 46 puanlı Kırklarelispor ile oynayacak olan ekibimiz, bu maçları kazandığı takdirde play-off şansını da oldukça yükseltmiş olacak.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :     Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)
Kırşehir Belediyespor ligin 31. haftasında evinde Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Üst üste puan kayıplarının ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankara Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başaran Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı ligin son sırasındaki Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti.Yeşil beyazlıların golleri maçın 10. dakikasında Zihni Temelci, maçın 20. dakikasında Oktay Balcı kaydetti.

 

 

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 43'e yükseltirken ligde 10. sıraya yükseldi.1. Lige yükselme mücadelesi veren takımlardan 5. sıradaki Ankara Demirspor ise 48 puanda.Ligde son 3 maçından 2'sini 47 puanlı Karacabey Belediyespor ve 46 puanlı Kırklarelispor ile oynayacak olan ekibimiz, bu maçları kazandığı takdirde play-off şansını da oldukça yükseltmiş olacak.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

 

 

Fotoğraflar : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.