Kırşehir Belediyespor'da Anlaşma Tamam

SPOR 13.08.2020 - 13:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'da Anlaşma Tamam

Kırşehir Belediyespor yeni teknik direktörü ile anlaşmayı imzaladı.

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor yeni teknik direktörü Gürses Kılıç anlaştı.2Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapılan imza töreninde kulüp başkanı Mustafa Bulut ile Gürses Kılıç 1 yıllık sözleşmeyi imza attılar.. ligde birçok takım yöneten ve 2 sezondur Tuzlaspor'u yöneten Gürsel Kılıç ligi 4. sırada tamamlamıştı.   2. VE 3. LİGDE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI Kulüp Başkanı Mustafa Bulut yaptığı açıklamada  ''Kırşehir Belediyespor kulübü olarak 3. ve 2. ligde şampiyonluklar yaşamış, deneyimli teknik adam Gürses KILIÇ ve ekibi ile 2020-2021 futbol sezonu için anlaşmış bulunuyoruz.Kendisine ve ekibine güvenimizin tam olduğunu belirtir, bu görevde Gürses Hocamıza ve ekibine başarılar dileriz.'' dedi. Gürses Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? 25 Mart 1967 yılında Konya'ya dünyaya gelen Gürses Kılıç, 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola başladı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor formaları giyen Kılıç, 32 yaşında futbol hayatına nokta koydu.     Genç yaşta futbolu bırakan Gürses Kılıç, Zeytinburnu altyapısında antrenörlük hayatında başladı. Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor'da görev alan Kılıç, Zeytinburnuspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Kılıç ardından sırasıyla, Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayaspor, Çorum Belediyespor ve Darıca GB'de görev aldı.
Kırşehir Belediyespor yeni teknik direktörü ile anlaşmayı imzaladı.

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor yeni teknik direktörü Gürses Kılıç anlaştı.2Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapılan imza töreninde kulüp başkanı Mustafa Bulut ile Gürses Kılıç 1 yıllık sözleşmeyi imza attılar.. ligde birçok takım yöneten ve 2 sezondur Tuzlaspor'u yöneten Gürsel Kılıç ligi 4. sırada tamamlamıştı.

 

2. VE 3. LİGDE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

Kulüp Başkanı Mustafa Bulut yaptığı açıklamada  ''Kırşehir Belediyespor kulübü olarak 3. ve 2. ligde şampiyonluklar yaşamış, deneyimli teknik adam Gürses KILIÇ ve ekibi ile 2020-2021 futbol sezonu için anlaşmış bulunuyoruz.Kendisine ve ekibine güvenimizin tam olduğunu belirtir, bu görevde Gürses Hocamıza ve ekibine başarılar dileriz.'' dedi.

Gürses Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

25 Mart 1967 yılında Konya'ya dünyaya gelen Gürses Kılıç, 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola başladı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor formaları giyen Kılıç, 32 yaşında futbol hayatına nokta koydu.

 

 

Genç yaşta futbolu bırakan Gürses Kılıç, Zeytinburnu altyapısında antrenörlük hayatında başladı. Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor'da görev alan Kılıç, Zeytinburnuspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Kılıç ardından sırasıyla, Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayaspor, Çorum Belediyespor ve Darıca GB'de görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.