Kırşehir Belediyespor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da Yendi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2019 - 21:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da Yendi

3. Lig 2. grubun şampiyonu olan ve 2. lige yükselen Kırşehir Belediyespor aynı zamanda Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın proje takımım dediği Esenler Erokspor'un 4 puan önünde bitirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce bir programda Başakşehir'in kendi kurduğu takım olduğunu ve şampiyon olma yolunda ilerlediğini bir diğer proje takımının ise Esenler Erokspor olduğunu ve Kırşehir Belediyespor'un ardından 2. sırada olduğunu açıklamıştı. Kırşehir Belediyespor bitime 1 hafta kala evinde Bergama Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsledi ve 2. lige yükseldi.Esenler Erokspor ise 2. lige çıkmak için play-off mücadelesi verecek.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir diğer takımı Başakşehir ise üst üste puan kayıpları ile Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkını düşürdü.

3. Lig 2. grubun şampiyonu olan ve 2. lige yükselen Kırşehir Belediyespor aynı zamanda Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın proje takımım dediği Esenler Erokspor'un 4 puan önünde bitirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce bir programda Başakşehir'in kendi kurduğu takım olduğunu ve şampiyon olma yolunda ilerlediğini bir diğer proje takımının ise Esenler Erokspor olduğunu ve Kırşehir Belediyespor'un ardından 2. sırada olduğunu açıklamıştı.

Kırşehir Belediyespor bitime 1 hafta kala evinde Bergama Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsledi ve 2. lige yükseldi.Esenler Erokspor ise 2. lige çıkmak için play-off mücadelesi verecek.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir diğer takımı Başakşehir ise üst üste puan kayıpları ile Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkını düşürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.