Kırşehir Belediyespor Başkanlığına Mustafa Bulut Seçildi

SPOR 05.08.2020 - 22:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Başkanlığına Mustafa Bulut Seçildi

TFF 2. Lig'de mücadele eden Kırşehir Belediyespor başkanlığına iş adamı Mustafa Bulut seçildi.

  Kulübün Güneykent Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan kongrede başkanlığa seçilen Bulut, Kırşehir Belediyespor'un daha mücadeleci, istekli ve başarılı bir takım olması için çalışacaklarını söyledi. Takımın bulunduğu grupta şampiyon olması ve üst ligleri zorlayan bir seviyeye ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Bulut, şunları kaydetti: "Takımımız ciddi bir taraftar kitlesine sahip. Takımımıza kısa süre içinde gerekli takviyeler yapılacak, lige hazır hale getireceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla takımımızın daha başarılı olmasını istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız. Hemşehrilerimizden takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Yakın zamanda Kırşehir'i üst liglerde temsil eden, heyecanı yüksek, başarılı bir takımımız olacaktır." İŞTE MUSTAFA BULUT'UN YÖNETİMİNDEKİ İSİMLER  
TFF 2. Lig'de mücadele eden Kırşehir Belediyespor başkanlığına iş adamı Mustafa Bulut seçildi.

 

Kulübün Güneykent Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan kongrede başkanlığa seçilen Bulut, Kırşehir Belediyespor'un daha mücadeleci, istekli ve başarılı bir takım olması için çalışacaklarını söyledi.

Takımın bulunduğu grupta şampiyon olması ve üst ligleri zorlayan bir seviyeye ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Bulut, şunları kaydetti:

"Takımımız ciddi bir taraftar kitlesine sahip. Takımımıza kısa süre içinde gerekli takviyeler yapılacak, lige hazır hale getireceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla takımımızın daha başarılı olmasını istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız. Hemşehrilerimizden takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Yakın zamanda Kırşehir'i üst liglerde temsil eden, heyecanı yüksek, başarılı bir takımımız olacaktır."

İŞTE MUSTAFA BULUT'UN YÖNETİMİNDEKİ İSİMLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.