Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut , ''Yeni Bir Takım Kuruyoruz''

SPOR 23.06.2021 - 22:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut , ''Yeni Bir Takım Kuruyoruz''

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile sözleşme imzaladı.İmza töreninde konuşan Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut , yeni bir takım kurduklarını ancak bu süreçte Kırşehir Belediyesi dışında destek alamadıklarını belirtti.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki toplantı salonunda Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve yöneticilerin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Bulut, geçen sezon takımın yakaladığı başarının üstünde bir başarı planladıklarını söyledi. Bulut, "İç transferlerle alakalı birçok soru var.1 Liralık futbolcu 3 lira istiyor bu sezon.O nedenle bütçe denkliğini sağlamak için sıkı bir çalışma yürütüyoruz.Kılı kırk yararak transfer çalışması yapıyoruz.Sağolsun onursal başkanımız diyoruz biz kendisine ; Selahattin Ekicioğlu Başkanım taşın altına elini değil gövdesini koydu bizimle birlikte.Bize her türlü desteği veriyor ama maalesef büroktratlarımızdan , parti il başkanlarımızdan destek alamıyoruz şu anda.'' ifadelerini kullandı. 31 Mayıs itibariyle Kırşehir Belediyespor'da oynayan 19 futbolcunun sözleşmesinin bittiğini açıklayan ve bunlardan sadece Erbay Eker lle anlaştıklarını belirten Bulut , ''5 oyuncuyla anlaştık. 4 futboluyla da prensip anlaşmasına vardık. Toplam da 25 futbolcuyla yeni sezona başlayacağız. Tamamen yeni bir takım kuruyoruz. Kırşehir'e yeni başarılar kazandırmak istiyoruz. Sponsorluk konusunda görüşmelerimiz temaslarımız devam ediyor" dedi.     Konuşmanın ardından Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İmzanın ardından bir açıklama yapan Hocaoğlu, "Uzun yıllar çeşitli takımlarda çalıştım. En son geçen sezon Kırşehir Belediyespor'da Ercüment hocanın yardımcısı olarak çalıştım. Şimdi de teknik direktör olarak Kırşehir Belediyespor'dayım. Geçen sene bıraktığımız yerden daha iyisini yapacağız. Play-off oynadık ve başarılı bir sezon geçti. Daha önemli ve güzel başarılar almak için çalışacağız" diye konuştu. Fotoğraflar : Salih Hançer
TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile sözleşme imzaladı.İmza töreninde konuşan Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut , yeni bir takım kurduklarını ancak bu süreçte Kırşehir Belediyesi dışında destek alamadıklarını belirtti.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki toplantı salonunda Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve yöneticilerin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Bulut, geçen sezon takımın yakaladığı başarının üstünde bir başarı planladıklarını söyledi. Bulut, "İç transferlerle alakalı birçok soru var.1 Liralık futbolcu 3 lira istiyor bu sezon.O nedenle bütçe denkliğini sağlamak için sıkı bir çalışma yürütüyoruz.Kılı kırk yararak transfer çalışması yapıyoruz.Sağolsun onursal başkanımız diyoruz biz kendisine ; Selahattin Ekicioğlu Başkanım taşın altına elini değil gövdesini koydu bizimle birlikte.Bize her türlü desteği veriyor ama maalesef büroktratlarımızdan , parti il başkanlarımızdan destek alamıyoruz şu anda.'' ifadelerini kullandı.

31 Mayıs itibariyle Kırşehir Belediyespor'da oynayan 19 futbolcunun sözleşmesinin bittiğini açıklayan ve bunlardan sadece Erbay Eker lle anlaştıklarını belirten Bulut , ''5 oyuncuyla anlaştık. 4 futboluyla da prensip anlaşmasına vardık. Toplam da 25 futbolcuyla yeni sezona başlayacağız. Tamamen yeni bir takım kuruyoruz. Kırşehir'e yeni başarılar kazandırmak istiyoruz. Sponsorluk konusunda görüşmelerimiz temaslarımız devam ediyor" dedi.

 

 

Konuşmanın ardından Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İmzanın ardından bir açıklama yapan Hocaoğlu, "Uzun yıllar çeşitli takımlarda çalıştım. En son geçen sezon Kırşehir Belediyespor'da Ercüment hocanın yardımcısı olarak çalıştım. Şimdi de teknik direktör olarak Kırşehir Belediyespor'dayım. Geçen sene bıraktığımız yerden daha iyisini yapacağız. Play-off oynadık ve başarılı bir sezon geçti. Daha önemli ve güzel başarılar almak için çalışacağız" diye konuştu.

Fotoğraflar : Salih Hançer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.