Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut'tan Destek Talebi

SPOR 04.04.2021 - 12:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut'tan Destek Talebi

Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, Bugün başlayacak olan Bayrak Kampanyası için taraftarlarımızdan ve Kırşehir Belediyespor sevdalılarından destek istedi.

1. Lige yükselmek için play-off mücadelesi veren ve 56 puanla 4. sırada bulunan Yeşil Beyazlı kulübün Başkanı Mustafa Bulut yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bildiğiniz gibi Kırşehir Belediyespor’umuz şuan play off’un içinde ve lig bitimine kadar da İnşallah play off oynamayı garantileyerek ligi tamamlayacağız. Bu zorlu süreçte 7 -8 arkadaş ve en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun verdiği desteklerle bu lig de mücadele vermeye çalışıyoruz. Takımımıza play off yolunda maddi anlamda çok büyük destek gerekli. Bu yüzden takımımızın her daim yanında olan taraftarlarımız ve siz değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarından başlatmış olduğumuz “Bayrak Kampanyasına” destek olmanızı bekliyoruz. Takımımızdan bir başarı bekliyor isek ki bekliyoruz bu ancak şehrin bütünleşmesi ve takıma sahip çıkması ile ancak mümkün olabilir. Emin olun gecemizi gündüzümüze katıp bu takımın başarısı için işimizden aşımızdan sevdiklerimizden fedakarlık yapıyoruz. Lütfen sizlerde birazcık elinizi taşın altına koyun ve bu takıma destek olun. 1.lig hayal değil.  Yeter ki birlikte bu şehrin tek profesyonel takımı olan Kırşehir Belediyespora sahip çıkalım. Bayrak kampanyasına destek olursak şehri ve takımı havaya sokarız ve play off ta da böylelikle başarıya katkı sağlamış oluruz. Bu süreci iyi yürüten takımlar gerçekten başarılı oluyorlar. Unutmamalıyız ki bu takımın gerçek sahipleri 8-9 kişilik yönetimdeki arkadaşlar değil siz değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarıdır. Yakalanılan şuan ki başarının devam etmesi ve bu kentin Play-Off heyecanı yaşaması için bu süreçte manevi desteğin yanında maddi desteğinde olması şarttır. Şehrin sivil toplum örgütleri, Siyasi Partilerimizin İl ve İlçe Yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, iş adamlarımızdan derneklerimizden, esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan tek beklentimiz, kentin belli noktalarına afişlerin ve bayrakların asılmasıdır.  Biz daha önce 3’üncü lige de play of maçı neticesinde çıkmıştık. Bugün neden olmasın? Sivas maçı öncesinde kentin dört bir yanında Kırşehir Belediyespor afişlerinin dalgalandırılmamız gerekiyor. Başlattığımız bu kampanya ya destek olmak isteyenler Kulüp yöneticilerimizle irtibata hemen geçebilirler. Takımımız için şu an herkesten tek beklentisi maddi destek için kentimizin yeşil-beyazlı bayraklarla afişlerle donatılmasıdır. İnşallah takımımızda gereğini yapacaktır. Bu sezonda yine birlikte başaracağımıza inanıyorum” 
Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, Bugün başlayacak olan Bayrak Kampanyası için taraftarlarımızdan ve Kırşehir Belediyespor sevdalılarından destek istedi.

1. Lige yükselmek için play-off mücadelesi veren ve 56 puanla 4. sırada bulunan Yeşil Beyazlı kulübün Başkanı Mustafa Bulut yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Bildiğiniz gibi Kırşehir Belediyespor’umuz şuan play off’un içinde ve lig bitimine kadar da İnşallah play off oynamayı garantileyerek ligi tamamlayacağız.
Bu zorlu süreçte 7 -8 arkadaş ve en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun verdiği desteklerle bu lig de mücadele vermeye çalışıyoruz.
Takımımıza play off yolunda maddi anlamda çok büyük destek gerekli.
Bu yüzden takımımızın her daim yanında olan taraftarlarımız ve siz değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarından başlatmış olduğumuz “Bayrak Kampanyasına” destek olmanızı bekliyoruz.
Takımımızdan bir başarı bekliyor isek ki bekliyoruz bu ancak şehrin bütünleşmesi ve takıma sahip çıkması ile ancak mümkün olabilir.
Emin olun gecemizi gündüzümüze katıp bu takımın başarısı için işimizden aşımızdan sevdiklerimizden fedakarlık yapıyoruz.
Lütfen sizlerde birazcık elinizi taşın altına koyun ve bu takıma destek olun.
1.lig hayal değil. 
Yeter ki birlikte bu şehrin tek profesyonel takımı olan Kırşehir Belediyespora sahip çıkalım.
Bayrak kampanyasına destek olursak şehri ve takımı havaya sokarız ve play off ta da böylelikle başarıya katkı sağlamış oluruz.
Bu süreci iyi yürüten takımlar gerçekten başarılı oluyorlar.
Unutmamalıyız ki bu takımın gerçek sahipleri 8-9 kişilik yönetimdeki arkadaşlar değil siz değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarıdır.
Yakalanılan şuan ki başarının devam etmesi ve bu kentin Play-Off heyecanı yaşaması için bu süreçte manevi desteğin yanında maddi desteğinde olması şarttır.
Şehrin sivil toplum örgütleri, Siyasi Partilerimizin İl ve İlçe Yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, iş adamlarımızdan derneklerimizden, esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan tek beklentimiz, kentin belli noktalarına afişlerin ve bayrakların asılmasıdır. 
Biz daha önce 3’üncü lige de play of maçı neticesinde çıkmıştık. Bugün neden olmasın?
Sivas maçı öncesinde kentin dört bir yanında Kırşehir Belediyespor afişlerinin dalgalandırılmamız gerekiyor.
Başlattığımız bu kampanya ya destek olmak isteyenler Kulüp yöneticilerimizle irtibata hemen geçebilirler.
Takımımız için şu an herkesten tek beklentisi maddi destek için kentimizin yeşil-beyazlı bayraklarla afişlerle donatılmasıdır. İnşallah takımımızda gereğini yapacaktır. Bu sezonda yine birlikte başaracağımıza inanıyorum” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.