Kırşehir Belediyespor Avantajı Kaptı

SPOR 12.05.2021 - 18:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Avantajı Kaptı

Kırşehir Belediyespor çeyrek final ilk maçında deplasmanda Kırklarelispor'u 2-1 mağlup etti.

TFF 2 Ligi 3. sırada tamamlayarak play-off'a katılma hakkı elde eden Kırşehir Belediyespor çeyrek final ilk maçında Kırklarelispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.     Maça etkili başlayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.34. dakikada ceza sahası içerisindeki pozisyonda Ali Kuçik'in attığı golle Kırşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.Üst üste pozisyonları değerlendiremeyen Kırşehir Belediyespor farkı açma fırsatlarını da kaçırdı.Bu dakikalarda ekibimizin bir topu da direkten döndü.     2. yarıya da hızlı başlayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Maçın 51. dakikasında bir topu daha direkten dönen Kırşehir Belediyespor üst üste pozisyonları gole çeviremedi.60. dakikadan sonra maçta etkili olmaya başlayan ev sahibi Kırklarelispor 68. dakikada Emre Keleşoğlu'nun attığı golle skoru eşitledi.Maçın uzatma dakikalarında ceza sahası içerisine yapılan ortada Volkan Altınsoy kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi ve maç da bu skor ile sonuçlandı.   Kırşehirli Taraftarlar Kırklarelispor Deplasmanında Takımlarını Yalnız Bırakmadılar Kırşehir Belediyespor çeyrek final mücadelesinin 2. maçında 16 Mayıs Pazar günü evinde Kırklarelispor'u ağırlayacak.Çeyrek final diğer karşılaşmasının ilk maçında ise Sakaryaspor deplasmanda Vanspor'u 2-0 mağlup etti. Fotoğraflar : Salih Hançer (Kırşehir Çınar Gazetesi)  
Kırşehir Belediyespor çeyrek final ilk maçında deplasmanda Kırklarelispor'u 2-1 mağlup etti.

TFF 2 Ligi 3. sırada tamamlayarak play-off'a katılma hakkı elde eden Kırşehir Belediyespor çeyrek final ilk maçında Kırklarelispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

 

 

Maça etkili başlayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.34. dakikada ceza sahası içerisindeki pozisyonda Ali Kuçik'in attığı golle Kırşehir Belediyespor 1-0 öne geçti.Üst üste pozisyonları değerlendiremeyen Kırşehir Belediyespor farkı açma fırsatlarını da kaçırdı.Bu dakikalarda ekibimizin bir topu da direkten döndü.

 

 

2. yarıya da hızlı başlayan taraf Kırşehir Belediyespor oldu.Maçın 51. dakikasında bir topu daha direkten dönen Kırşehir Belediyespor üst üste pozisyonları gole çeviremedi.60. dakikadan sonra maçta etkili olmaya başlayan ev sahibi Kırklarelispor 68. dakikada Emre Keleşoğlu'nun attığı golle skoru eşitledi.Maçın uzatma dakikalarında ceza sahası içerisine yapılan ortada Volkan Altınsoy kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi ve maç da bu skor ile sonuçlandı.

 

Kırşehirli Taraftarlar Kırklarelispor Deplasmanında Takımlarını Yalnız Bırakmadılar

Kırşehir Belediyespor çeyrek final mücadelesinin 2. maçında 16 Mayıs Pazar günü evinde Kırklarelispor'u ağırlayacak.Çeyrek final diğer karşılaşmasının ilk maçında ise Sakaryaspor deplasmanda Vanspor'u 2-0 mağlup etti.

Fotoğraflar : Salih Hançer (Kırşehir Çınar Gazetesi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.