Kırşehir Belediyespor, Ankara Demirspor'u Geriye Düştüğü Maçta Mağlup Etti

SPOR 10.04.2022 - 16:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor, Ankara Demirspor'u Geriye Düştüğü Maçta Mağlup Etti

Kırşehir Belediyespor, 30. hafta mücadelesinde 1-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Ankaraspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Son dönemde, istifa ve kadro dışı gibi sorunlarla boğuşan Kırşehir Belediyespor ligin üst sıralarındaki ekiplerinden Ankara Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.TCDD Ankara Demirspor stadından oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki taraf da gol pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.Maçın ikinci yarısının henüz başında Ergin Keleş'in attığı golle Ankara Demirspor 1-0 öne geçti.Bu golden sonra maça ağırlığını koyan yeşil beyazlı temsilcimiz maçın 73. ve 76. dakikalarında Oktay Balcı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçti.81. dakikada Tugay Adamcıl'ın attığı golle farkı 2'ye çıkaran Kırşehir Belediyespor uzatma dakikalarında Serdar Eylik'in golüne engel olamadı ve maç 3-2'lik Kırşehir Belediyespor galibiyeti ile sona erdi.   TEKNİK DİREKTÖR İSTİFA ETTİ 6 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI Kırşehir Belediyespor'da bir süren önce teknik direktör Hakan Karaca istifa etmiş ve yaşanan bu gelişmenin ardından Kırşehir Belediyespor yönetimi 6 futbolcuyu kadro dışı bırakmıştı.Ankara'ya sadece 4 yedekle giden yeşil beyazlıların bu galibiyeti moralleri yerine getirdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 40'a yükselterek 12. sırada yer aldı.Ankara Demirspor ise 45 puan ile 8. sırada bulunuyor.     İŞTE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU
Kırşehir Belediyespor, 30. hafta mücadelesinde 1-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Ankaraspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Son dönemde, istifa ve kadro dışı gibi sorunlarla boğuşan Kırşehir Belediyespor ligin üst sıralarındaki ekiplerinden Ankara Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.TCDD Ankara Demirspor stadından oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki taraf da gol pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.Maçın ikinci yarısının henüz başında Ergin Keleş'in attığı golle Ankara Demirspor 1-0 öne geçti.Bu golden sonra maça ağırlığını koyan yeşil beyazlı temsilcimiz maçın 73. ve 76. dakikalarında Oktay Balcı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçti.81. dakikada Tugay Adamcıl'ın attığı golle farkı 2'ye çıkaran Kırşehir Belediyespor uzatma dakikalarında Serdar Eylik'in golüne engel olamadı ve maç 3-2'lik Kırşehir Belediyespor galibiyeti ile sona erdi.

 

TEKNİK DİREKTÖR İSTİFA ETTİ 6 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI

Kırşehir Belediyespor'da bir süren önce teknik direktör Hakan Karaca istifa etmiş ve yaşanan bu gelişmenin ardından Kırşehir Belediyespor yönetimi 6 futbolcuyu kadro dışı bırakmıştı.Ankara'ya sadece 4 yedekle giden yeşil beyazlıların bu galibiyeti moralleri yerine getirdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 40'a yükselterek 12. sırada yer aldı.Ankara Demirspor ise 45 puan ile 8. sırada bulunuyor.

 

 

İŞTE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.