Kırşehir Belediyespor Adım Adım Zirveye

SPOR 13.12.2020 - 15:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Adım Adım Zirveye

Ligde 1 maç eksiği bulunan Kırşehir Belediyespor ligin 15. haftasında evinde ağırladığı Pendikspor'u 1-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında Mamak FK ile berabere kalan Kırşehir Belediyespor 2. Lig Kırmızı grubun 15. haftasında evinde İstanbul temsilcisi Pendikspor'u ağırladı.     Yeşil beyazlıların etkili oyununa rağmen ilk yarının son dakikalarına kadar öne geçme fırsatı yakalanamadı.Maçın 43. dakikasında Volkan Altınsoy'un attığı golle Kırşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.     Maçın ikinci yarısında da gol pozisyonları bulan ekibimiz bunları gole çeviremeyince maç da 1-0'lık Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle tamamlandı.Ligde 1 maç eksiği bulunan yeşil beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 25'e yükselterek 4. sırada yer aldı.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU       Fotoğraflar :Salih Hançer (Çınar Gazetesi)  
Ligde 1 maç eksiği bulunan Kırşehir Belediyespor ligin 15. haftasında evinde ağırladığı Pendikspor'u 1-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında Mamak FK ile berabere kalan Kırşehir Belediyespor 2. Lig Kırmızı grubun 15. haftasında evinde İstanbul temsilcisi Pendikspor'u ağırladı.

 

 

Yeşil beyazlıların etkili oyununa rağmen ilk yarının son dakikalarına kadar öne geçme fırsatı yakalanamadı.Maçın 43. dakikasında Volkan Altınsoy'un attığı golle Kırşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

 

 

Maçın ikinci yarısında da gol pozisyonları bulan ekibimiz bunları gole çeviremeyince maç da 1-0'lık Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle tamamlandı.Ligde 1 maç eksiği bulunan yeşil beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 25'e yükselterek 4. sırada yer aldı.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

 

 

 

Fotoğraflar :Salih Hançer (Çınar Gazetesi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.