Kırşehir Belediyespor'a Kırşehirli Teknik Adam

SPOR 27.11.2021 - 16:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'a Kırşehirli Teknik Adam

Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan Kırşehir Belediyespor, teknik direktörlük koltuğuna Hakan Karaca'yı getirdi.

TFF 2. Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan ve 15. sıraya gerileyen Kırşehir Belediyespor Hakkı Hocaoğlu yollarını ayırmıştı. Kırşehir Belediyespor, Ankara Demirspor maçı sonrasında yeni teknik direktörünü açıkladı. Sahasında ağırladığı Ankara Demirspor ile berabere kalan Kırşehir Belediyespor  16 puan ile 15. sırada yer aldı.Maçın ardından resmi sosyal medya sayfasından teknik direktörlüğe Hakan Karaca'nın getirildiği bildirildi.1972 Kırşehir doğumlu olan Hayati Hakan Karaca geçtiğimiz sezon Adıyamanspor'u 2. lige çıkararak büyük başarı elde etmişti.Karaca'nın yardımcıları ise Gökhan Çelebi ve Haka Uzgören olacak.  
Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan Kırşehir Belediyespor, teknik direktörlük koltuğuna Hakan Karaca'yı getirdi.

TFF 2. Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan ve 15. sıraya gerileyen Kırşehir Belediyespor Hakkı Hocaoğlu yollarını ayırmıştı. Kırşehir Belediyespor, Ankara Demirspor maçı sonrasında yeni teknik direktörünü açıkladı.

Sahasında ağırladığı Ankara Demirspor ile berabere kalan Kırşehir Belediyespor  16 puan ile 15. sırada yer aldı.Maçın ardından resmi sosyal medya sayfasından teknik direktörlüğe Hakan Karaca'nın getirildiği bildirildi.1972 Kırşehir doğumlu olan Hayati Hakan Karaca geçtiğimiz sezon Adıyamanspor'u 2. lige çıkararak büyük başarı elde etmişti.Karaca'nın yardımcıları ise Gökhan Çelebi ve Haka Uzgören olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.