Kırşehir Belediyespor 24Erzincanspor Deplasmanından Puan İle Döndü

SPOR 10.10.2021 - 19:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor 24Erzincanspor Deplasmanından Puan İle Döndü

Kırşehir Belediyespor 2. ligin 6. haftasında deplasmanda 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hafta için evinde 1922 Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Kırşehir Belediyespor, ligin 6. haftasında Erzincan 24Erzincanspor'a konuk oldu.Maçın henüz 20. dakikasında ev sahibi ekibin sağ kanattan yapılan ortası 14 numaralı Fatih Çıplak tarafından engellendi.Ancak maçın hakemi Adem Cinek, Fatih Çıplak'ın elleri kapalı şekilde olmasına ve topun omuzuna çarpmasına rağmen skandal bir karara imza atarak pozisyona penaltı çaldı.   FATİH ÇIPLAK DURUMU EŞİTLEDİ Penaltıyı kullanan Muhammed Demirci takımını 1-0 öne geçirirken Kırşehir Belediyespor maçın 69. dakikasında Fatih Çıplak'ın attığı golle eşitliği sağladı ve maç da bu skor ile tamamlandı.Kırşehir Belediyespor 10 puanla 6. sırada yer alırken 17 Ekim Pazar günü evinde Tarsus İdmanyurdu'nu ağırlayacak.   ''YORUM SİZ DEĞERLİ TARAFTARLARIMIZIN''     Öte yandan Kırşehir Belediyespor resmi sosyal medya hesabından penaltı pozisyonunun görüntüsünü yayınlayarak , '' 24Erzincanspor maçında aleyhimize verilen penaltı yorum siz değerli taraftarlarımızın'' paylaşımında bulundu.   EVİNDE 3 DEPLASMANDA 7 PUAN TOPLADI Kırşehir Belediyespor, Erzincan deplasmanındaki beraberlik ile birlikte deplasman maçlarından kayıpsız ayrıldı.Deplasman maçlarında 7 puan toplayan yeşil beyazlılar bu başarısını iç saha maçlarında gösteremedi.Kırşehir Belediyespor evindeki 3 maçtan yanlızca tek galibiyet alabildi.
Kırşehir Belediyespor 2. ligin 6. haftasında deplasmanda 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hafta için evinde 1922 Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Kırşehir Belediyespor, ligin 6. haftasında Erzincan 24Erzincanspor'a konuk oldu.Maçın henüz 20. dakikasında ev sahibi ekibin sağ kanattan yapılan ortası 14 numaralı Fatih Çıplak tarafından engellendi.Ancak maçın hakemi Adem Cinek, Fatih Çıplak'ın elleri kapalı şekilde olmasına ve topun omuzuna çarpmasına rağmen skandal bir karara imza atarak pozisyona penaltı çaldı.

 

FATİH ÇIPLAK DURUMU EŞİTLEDİ
Penaltıyı kullanan Muhammed Demirci takımını 1-0 öne geçirirken Kırşehir Belediyespor maçın 69. dakikasında Fatih Çıplak'ın attığı golle eşitliği sağladı ve maç da bu skor ile tamamlandı.Kırşehir Belediyespor 10 puanla 6. sırada yer alırken 17 Ekim Pazar günü evinde Tarsus İdmanyurdu'nu ağırlayacak.

 

''YORUM SİZ DEĞERLİ TARAFTARLARIMIZIN''

 

 

Öte yandan Kırşehir Belediyespor resmi sosyal medya hesabından penaltı pozisyonunun görüntüsünü yayınlayarak , '' 24Erzincanspor maçında aleyhimize verilen penaltı yorum siz değerli taraftarlarımızın'' paylaşımında bulundu.

 

EVİNDE 3 DEPLASMANDA 7 PUAN TOPLADI

Kırşehir Belediyespor, Erzincan deplasmanındaki beraberlik ile birlikte deplasman maçlarından kayıpsız ayrıldı.Deplasman maçlarında 7 puan toplayan yeşil beyazlılar bu başarısını iç saha maçlarında gösteremedi.Kırşehir Belediyespor evindeki 3 maçtan yanlızca tek galibiyet alabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.