Kırşehir Belediyesinden Kurumsal Çağrı Merkezi , ALO 153

GÜNDEM 23.02.2021 - 14:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesinden Kurumsal Çağrı Merkezi , ALO 153

Kırşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı merkezinin faaliyete geçtiğini bildirdi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Halkın Masası olarak hizmet vermeye başlayan Kırşehir Belediyesi çağrı birimi için kurumsallaşma adımı atılarak yeni bir çağrı merkezi oluşturuldu.Hizmet kalitesini artırmak, vatandaşların taleplerine anında çözüm üretilip tekrar geri dönüş sağlanması için kurulan ALO 153  çağrı merkezinde vatandaşların talepleri kurulan sistemde kayıt altına alınarak ilgili birim sorumlularına iletiliyor ve koordinasyon oluşturuluyor. Taleplerin yerine getirilip getirilmediği takip edilerek çağrı merkezi ile vatandaşlara ivedi bir şekilde iyi ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlanıyor.Kırşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezinin dışında, vatandaşların taleplerini şahsen olarak da ileteceğini belirterek ayrıca 0552 450 40 40 numaralı WhatsApp hattı ile e-mail yoluyla da başvurabileceklerini duyurdu.
Kırşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı merkezinin faaliyete geçtiğini bildirdi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Halkın Masası olarak hizmet vermeye başlayan Kırşehir Belediyesi çağrı birimi için kurumsallaşma adımı atılarak yeni bir çağrı merkezi oluşturuldu.Hizmet kalitesini artırmak, vatandaşların taleplerine anında çözüm üretilip tekrar geri dönüş sağlanması için kurulan ALO 153  çağrı merkezinde vatandaşların talepleri kurulan sistemde kayıt altına alınarak ilgili birim sorumlularına iletiliyor ve koordinasyon oluşturuluyor.

Taleplerin yerine getirilip getirilmediği takip edilerek çağrı merkezi ile vatandaşlara ivedi bir şekilde iyi ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlanıyor.Kırşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezinin dışında, vatandaşların taleplerini şahsen olarak da ileteceğini belirterek ayrıca 0552 450 40 40 numaralı WhatsApp hattı ile e-mail yoluyla da başvurabileceklerini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.