Kırşehir Belediyesinden Alkışlanacak Hareket

EĞİTİM 19.09.2020 - 11:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesinden Alkışlanacak Hareket

Kırşehir Belediyesi uzaktan eğitime destek amacıyla ihtiyaç sahibi çocuklar için diz üstü ve tablet gibi elektronik cihaz kampanyası başlattı.

Bilgisayar, tablet ve hatta televizyonu olmayan, Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle uzaktan eğitime ulaşamayan çocuklar için Kırşehir Belediyesi tarafından kampanya başlatıldı.Kampanyaya Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun da çok sayıda tabletle destek verdiği öğrenildi.   ''İYİ BİR EĞİTİM BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZIN HAKKI''   Konu ile ilgili açıklamada Belediye Başkanı Ekicioğlu , '' 1 tablet-bilgisayar bağışlayarak 1 çocuğumuzun geleceğine ışık olalım.Eğitimde fırsat eşitliği için hediye edeceğiniz tablet ya da bilgisayarları uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimizle buluşturuyoruz.'' dedi.
Kırşehir Belediyesi uzaktan eğitime destek amacıyla ihtiyaç sahibi çocuklar için diz üstü ve tablet gibi elektronik cihaz kampanyası başlattı.

Bilgisayar, tablet ve hatta televizyonu olmayan, Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle uzaktan eğitime ulaşamayan çocuklar için Kırşehir Belediyesi tarafından kampanya başlatıldı.Kampanyaya Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun da çok sayıda tabletle destek verdiği öğrenildi.

 

''İYİ BİR EĞİTİM BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZIN HAKKI''

 

Konu ile ilgili açıklamada Belediye Başkanı Ekicioğlu , '' 1 tablet-bilgisayar bağışlayarak 1 çocuğumuzun geleceğine ışık olalım.Eğitimde fırsat eşitliği için hediye edeceğiniz tablet ya da bilgisayarları uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimizle buluşturuyoruz.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.