Kırşehir Belediyesinden 65 Yaş Üstü Vatandaşlar İçin Çok Önemli Açıklama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2020 - 12:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesinden 65 Yaş Üstü Vatandaşlar İçin Çok Önemli Açıklama

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ve 81 ile gönderilen kararname ile 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasına yasak getirilmişti.Kırşehir Belediyesi ise özellikle ihtiyaç sahibi ve kronik hastalığı olan 65 yaş üstü vatandaşlar için önemli bir hizmet başlattı. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından yapılan açıklamada , ''Valiliğimiz tarafından kurulan Vefa Sosya Destek Grubu aracılığıyla 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın 112 , 155 , 156 numaralını arayıp talep etmeleri halinde temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olunacaktır.Ayrıca Belediyemiz Alo 153 Zabıta hattı ve 214 10 10 numaralı Haslkın Masasına 24 saat ulaşabilirsiniz.'' dedi. ''65 YAŞ ÜSTÜNE ÜCRETSİZ'' GEÇİCİ OLARAK DURDURULDU Yine Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ,''Koronavirüs tedbirleri kapsamında içişleri bakanlığımızın aldığı 65 yaş üstü karar ile risk grubundaki büyüklerimiz ve tüm vatandaşlarımıın sağlığı için , 65 yaşüstü vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanma uygulaması geçici olarak durdurulmuştur.'' denildi. Sokağa çıkan 65 yaş ve üstü kişilere verilecek ceza belli oldu Corona virüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmaları yasaklandı. Yasağa uymayanlara 3 bin 150 TL para cezası uygulanacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ve 81 ile gönderilen kararname ile 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasına yasak getirilmişti.Kırşehir Belediyesi ise özellikle ihtiyaç sahibi ve kronik hastalığı olan 65 yaş üstü vatandaşlar için önemli bir hizmet başlattı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından yapılan açıklamada , ''Valiliğimiz tarafından kurulan Vefa Sosya Destek Grubu aracılığıyla 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın 112 , 155 , 156 numaralını arayıp talep etmeleri halinde temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olunacaktır.Ayrıca Belediyemiz Alo 153 Zabıta hattı ve 214 10 10 numaralı Haslkın Masasına 24 saat ulaşabilirsiniz.'' dedi.

''65 YAŞ ÜSTÜNE ÜCRETSİZ'' GEÇİCİ OLARAK DURDURULDU

Yine Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ,''Koronavirüs tedbirleri kapsamında içişleri bakanlığımızın aldığı 65 yaş üstü karar ile risk grubundaki büyüklerimiz ve tüm vatandaşlarımıın sağlığı için , 65 yaşüstü vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanma uygulaması geçici olarak durdurulmuştur.'' denildi.

Sokağa çıkan 65 yaş ve üstü kişilere verilecek ceza belli oldu Corona virüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmaları yasaklandı. Yasağa uymayanlara 3 bin 150 TL para cezası uygulanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.