Kırşehir Belediyesinde Ödemelerde Büyük Kolaylık

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2020 - 00:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesinde Ödemelerde Büyük Kolaylık

Kırşehir Belediyesi su , çevre temizlik , emlak ve ilan-reklam vergisi ödemelerini https://e-belediye.kirsehir.bel.tr/ internet sitesi üzerinden online olarak alabiliyor. Korona virüsü endişesi nedeniyle çok sayıda vatandaş evinden çıkmıyor.Bu nedenle özellikle kamu kurumlarında işlemlerini gerçekleştiremeyen vatandaşlar için internet uygulamaları büyük önem taşıyor.Kırşehir Belediyesi bu nedenle internet sitesini baştan aşağı yenileyerek online işlemlere uygun hale getirdi.Yeni düzenleme ile Çevre, Emlak , ilan reklam , borç sorgulama ve ödeme , online istek ve takibi ile tahsilat görüntüleme işlemleri Kırşehir Belediyesinin resmi internet sitesi ; https://e-belediye.kirsehir.bel.tr/ adresi üzerinden yapılabiliyor. ÖDEMELER BİR TIKLA İNTERNET ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİYOR Kırşehir Belediyesinin resmi internet sayfasından yapılan işlemler ile borçlarını ödemek isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor.3D koruma sistemine sahip online ödeme servisinde su , çevre temizlik , emlak ve ilan-reklam vergisi ödemeleri kredi ve banka kartı ile yapılabiliyor.Böylece vatandaşlar evlerinden çıkmadan hatta Kırşehir dışından da bağlanarak ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar.

Kırşehir Belediyesi su , çevre temizlik , emlak ve ilan-reklam vergisi ödemelerini https://e-belediye.kirsehir.bel.tr/ internet sitesi üzerinden online olarak alabiliyor.

Korona virüsü endişesi nedeniyle çok sayıda vatandaş evinden çıkmıyor.Bu nedenle özellikle kamu kurumlarında işlemlerini gerçekleştiremeyen vatandaşlar için internet uygulamaları büyük önem taşıyor.Kırşehir Belediyesi bu nedenle internet sitesini baştan aşağı yenileyerek online işlemlere uygun hale getirdi.Yeni düzenleme ile Çevre, Emlak , ilan reklam , borç sorgulama ve ödeme , online istek ve takibi ile tahsilat görüntüleme işlemleri Kırşehir Belediyesinin resmi internet sitesi ; https://e-belediye.kirsehir.bel.tr/ adresi üzerinden yapılabiliyor.

ÖDEMELER BİR TIKLA İNTERNET ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİYOR

Kırşehir Belediyesinin resmi internet sayfasından yapılan işlemler ile borçlarını ödemek isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor.3D koruma sistemine sahip online ödeme servisinde su , çevre temizlik , emlak ve ilan-reklam vergisi ödemeleri kredi ve banka kartı ile yapılabiliyor.Böylece vatandaşlar evlerinden çıkmadan hatta Kırşehir dışından da bağlanarak ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.