Kırşehir Belediyesi Vatandaşlar İçin Dezenfekten Tünelleri Üretti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 19:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Vatandaşlar İçin Dezenfekten Tünelleri Üretti

Ülkemizde vaka sayılarında artış görülen Koronavirüse ile mücadeleye yönelik Kırşehir Belediyesinden bir hamle daha geldi. Birçok belediyenin satın aldığı Dezenfekten tünellerini kendi tesislerinde üreten Kırşehir Belediyesi, ilk olarak ürettiği 3 adet dezenfekten tünelinin ilkini Cacabey Meydanına yerleştirdi.Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve kullandığı dezenfekten tünellerinden Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir EĞitim Araştırma Hastanesine de yerleştirilecek. KIRŞEHİR BELEDİYESİ İŞÇİLERİ ÜRETTİ Sensör özelliği ile içerisinden geçen kişileri otomatik olarak dezenfekte eden tüneller Kırşehir Belediyesi tesislerinde üretildi. Birçok belediyenin dışarıdan alım yaparak temin ettiği dezenfekten tünelinin Belediye imkanlarıyla üretilmesi takdir topladı.

Ülkemizde vaka sayılarında artış görülen Koronavirüse ile mücadeleye yönelik Kırşehir Belediyesinden bir hamle daha geldi.

Birçok belediyenin satın aldığı Dezenfekten tünellerini kendi tesislerinde üreten Kırşehir Belediyesi, ilk olarak ürettiği 3 adet dezenfekten tünelinin ilkini Cacabey Meydanına yerleştirdi.Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve kullandığı dezenfekten tünellerinden Kırşehir Belediyesi ve Kırşehir EĞitim Araştırma Hastanesine de yerleştirilecek.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ İŞÇİLERİ ÜRETTİ

Sensör özelliği ile içerisinden geçen kişileri otomatik olarak dezenfekte eden tüneller Kırşehir Belediyesi tesislerinde üretildi.

Birçok belediyenin dışarıdan alım yaparak temin ettiği dezenfekten tünelinin Belediye imkanlarıyla üretilmesi takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.