Kırşehir Belediyesi Üst Yapı Çalışmalarını Tek Tek Bitiriyor

GÜNDEM 26.05.2021 - 21:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Üst Yapı Çalışmalarını Tek Tek Bitiriyor

Kırşehir Belediyesi şehir merkezindeki önemli cadde ve sokaklara işlerlik kazandırmak ve şehrin trafik sorununu en aza indirmek için başlattığı çalışmalara devam ediyor.

  Daha önce üst yapı çalışmaları yapılmadığı için ciddi anlamada ne araç trafiği ne de yaya trafiği ile ilgili problemler yaşanan Melikgazi Caddesi ve Hacı Bektaşı Veli Bulvarlarında aslfaltlama ve üst yapı çalışmaları yapan Kırşehir Belediyesi daha sonra şehrin en yoğun noktalarından olan Müftülük Caddesini modern bir caddeye büründürerek trafik akışını da düzenlemiştir.   Bakımsızlıktan Dökülen Hacıbektaş Bulvarı Yeni Görünüme Kavuştu Kırşehir Belediyesi'nin aynı şekilde projenin devamı niteliğinde Maşa Deresi ile 733, 734 , 735 ve 736. sokakları da tamamlayarak Yavuz Sultan Selim Bulvarına kadar bölgedeki üst yapı çalışmalarını bitirecek.Yollarda tek ve çift yön düzenlemesi ve otopark cepleri ile hem trafik sorununun hem de otopark sorununun çözülmesi hedefleniyor.   Müftülük Caddesi ve Devam Projeleri İle Birlikte Bölgeye Modern Görünüm ve İşlerlik Kazandırılırken Trafik Sorununun da Çözülmesi Hedefleniyor   Öte yandan herkesin beğenisini kazanan Müftülük Caddesindeki benzer çalışmanın Yenice Mahallesi 176. sokaktan 183. sokağa kadar olan kısımlarının yapılacağı ve 3 ay içerisinde bitirilerek hem bölgeye modern bir kent görünümü işlerliği kazandırılacağı hem de yine bu bölgelerdeki trafik akışını düzenleyerek trafik ve park sorununun da çözülmesi hedefleniyor.   Kırşehir Belediyesi TOKİ Yüklenici Firması İle Anlaşarak Büyük Sorun Yaşatan ve Çok Sayıda Şikayet Gelen Bağbaşı TOKİ Ana Caddesini Asfaltladı   Kırşehir Belediyesi'nin ayrıca Aşıkpaşa Mahallesi Cumhuriyet Okulu ve çevresi ile Bektaş Değirmeni olarak bilinen bölgelerde de kilitli parke sert zemin çalışmalarına başladığı bildirildi.   Yapımı Devam Eden Ahmedi Gülşehri Caddesi Bağbaşı TOKİ konutları ana cadde yolunun yapımı için de yine Kırşehir Belediyesi devreye girerek , kendi ürettiği asfalt serim işlemleri ve üst yapı çalışmalarını yaparak bölgedeki yol sorununu da çözdü.              
Kırşehir Belediyesi şehir merkezindeki önemli cadde ve sokaklara işlerlik kazandırmak ve şehrin trafik sorununu en aza indirmek için başlattığı çalışmalara devam ediyor.

 

Daha önce üst yapı çalışmaları yapılmadığı için ciddi anlamada ne araç trafiği ne de yaya trafiği ile ilgili problemler yaşanan Melikgazi Caddesi ve Hacı Bektaşı Veli Bulvarlarında aslfaltlama ve üst yapı çalışmaları yapan Kırşehir Belediyesi daha sonra şehrin en yoğun noktalarından olan Müftülük Caddesini modern bir caddeye büründürerek trafik akışını da düzenlemiştir.

 

Bakımsızlıktan Dökülen Hacıbektaş Bulvarı Yeni Görünüme Kavuştu

Kırşehir Belediyesi'nin aynı şekilde projenin devamı niteliğinde Maşa Deresi ile 733, 734 , 735 ve 736. sokakları da tamamlayarak Yavuz Sultan Selim Bulvarına kadar bölgedeki üst yapı çalışmalarını bitirecek.Yollarda tek ve çift yön düzenlemesi ve otopark cepleri ile hem trafik sorununun hem de otopark sorununun çözülmesi hedefleniyor.

 

Müftülük Caddesi ve Devam Projeleri İle Birlikte Bölgeye Modern Görünüm ve İşlerlik Kazandırılırken Trafik Sorununun da Çözülmesi Hedefleniyor

 

Öte yandan herkesin beğenisini kazanan Müftülük Caddesindeki benzer çalışmanın Yenice Mahallesi 176. sokaktan 183. sokağa kadar olan kısımlarının yapılacağı ve 3 ay içerisinde bitirilerek hem bölgeye modern bir kent görünümü işlerliği kazandırılacağı hem de yine bu bölgelerdeki trafik akışını düzenleyerek trafik ve park sorununun da çözülmesi hedefleniyor.

 

Kırşehir Belediyesi TOKİ Yüklenici Firması İle Anlaşarak Büyük Sorun Yaşatan ve Çok Sayıda Şikayet Gelen Bağbaşı TOKİ Ana Caddesini Asfaltladı

 

Kırşehir Belediyesi'nin ayrıca Aşıkpaşa Mahallesi Cumhuriyet Okulu ve çevresi ile Bektaş Değirmeni olarak bilinen bölgelerde de kilitli parke sert zemin çalışmalarına başladığı bildirildi.

 

Yapımı Devam Eden Ahmedi Gülşehri Caddesi

Bağbaşı TOKİ konutları ana cadde yolunun yapımı için de yine Kırşehir Belediyesi devreye girerek , kendi ürettiği asfalt serim işlemleri ve üst yapı çalışmalarını yaparak bölgedeki yol sorununu da çözdü.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.