Kırşehir Belediyesi''Ücretsiz Maske'' Üretimine Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2020 - 21:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi''Ücretsiz Maske'' Üretimine Başladı

Market ve Pazar yerlerinde maske kullanımının zorunlu hale gelmesinin ardından Kırşehir Belediyesi sağlık çalışanları ve vatandaşlara dağıtılmak üzere cerrahi maske üretimine başladı. Kırşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezinde bulunan 10 kişilik tarafından günde 1000 adet üretilen maskeler sağlık çalışanları ve vatandaşlar için ücretsiz olarak dağıtılacak.10 kişilik ekibin ürettiği maskelerin ihtiyaca ve talebe göre üretimine devam edilecek.Maskelerin ilk bölümü sağlık çalışanlarına ve Kırşehir Pazar yerindeki vatandaşlara dağıtılacak. ''VİRÜSTEN KURTULANA DEK BELEDİYE HALKIMIZIN YANINDA'' Koronavirüsten kurtulana dek Belediyenin Kırşehir Halkının yanında olacağını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Siz kıymetli hemşehrilerimin sağlığı için Kırşehir Belediyesi olarak maske üretimine başladık. Şirin Kırşehirimiz'in caddelerinde, sokaklarında, parklarında ve meydanlarında maskesiz dolaşacağımız sağlıklı, güzel günlerin umuduyla bütün hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Market ve Pazar yerlerinde maske kullanımının zorunlu hale gelmesinin ardından Kırşehir Belediyesi sağlık çalışanları ve vatandaşlara dağıtılmak üzere cerrahi maske üretimine başladı.

Kırşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezinde bulunan 10 kişilik tarafından günde 1000 adet üretilen maskeler sağlık çalışanları ve vatandaşlar için ücretsiz olarak dağıtılacak.10 kişilik ekibin ürettiği maskelerin ihtiyaca ve talebe göre üretimine devam edilecek.Maskelerin ilk bölümü sağlık çalışanlarına ve Kırşehir Pazar yerindeki vatandaşlara dağıtılacak.

''VİRÜSTEN KURTULANA DEK BELEDİYE HALKIMIZIN YANINDA''

Koronavirüsten kurtulana dek Belediyenin Kırşehir Halkının yanında olacağını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Siz kıymetli hemşehrilerimin sağlığı için Kırşehir Belediyesi olarak maske üretimine başladık. Şirin Kırşehirimiz'in caddelerinde, sokaklarında, parklarında ve meydanlarında maskesiz dolaşacağımız sağlıklı, güzel günlerin umuduyla bütün hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.