Kırşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2019 - 21:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Kırşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda birçok önemli karar alındı. Neşet Ertaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Selahattin Ekicioğlu başkanlık etti.Kırşehir Haber Türk sosyal medya hesabından da canlı yayınlanan toplantıda önemli kararlar alındı. BELEDİYE SAĞLIK HİZMET BİRİMİ KURULUYOR Meclis toplantısında Kırşehir Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü bünyesinde olmak üzere Sağlık Hizmet Birimi kurulması için önerge sunuldu.Sunulan önerge oy birliği ile kabul edildi.Belediye Başkanı Selahatttin Ekicioğlu , ''Vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek bu birimde doktorlarımız gönüllü olarak görev alacak.Sağlık Bakanlığı ve müdürlüğüne gerekli yazılar yazıldı.Cacabey Meydanı ya da Neşet Ertaş Kültür merkezinde yer alacak hizmet birimi ile en azından hastanedeki yoğunluk nedeniyle muayene olamayan vatandaşlarımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz.'' açıklamasında bulundu. METİN İLHAN DA GÖREV ALACAK Kırşehir Milletvekili Metin İlhan daha önce açacağı ofiste haftada 1 ya da 2 gün olmak üzere vatandaşlarımızı muayene edeceğim sözünü vermişti.Alınan bilgiye göre Kırşehir Belediyesi bünyesinde açılacak olan Sağlık Hizmet Biriminde Milletvekili Metin İlhan da görev alacak. KENT KALKINMA KOOPARATİFİ KURULUYOR Kırşehir Belediye Bakanı Selahattin Ekicioğlu'nun daha önce seçim vaadi olarak sunduğu kooparatif projesiyle de ilgili ilk adım atıldı.Belediye Meclisinde ''Kent Kalkınma Kooparatifinin'' kurulması ile ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş'a yetki verilmesi oylandı.Yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi. OTOBÜS KART ÜCRETİNE YENİ DÜZENLEME Kırşehir Belediyesi Meclis toplantısında daha önce öğrencilere ücretsiz hale getirilen otobüs kart ücretleri ile ilgili görüşler alındı.Mecliste AKP'li , MHP'li , İYİ Partili ve CHP'li grupların görüşleri alındı.Ortak alınan kararla daha önce öğrencilere ücretsiz hale getirilen öğrenci kart ücretleri 15 TL yapılırken , 65 yaş üstü vatandaşlar ile şehit ailelerinden kart ücreti alınmayacak.

Kırşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda birçok önemli karar alındı.

Neşet Ertaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Selahattin Ekicioğlu başkanlık etti.Kırşehir Haber Türk sosyal medya hesabından da canlı yayınlanan toplantıda önemli kararlar alındı.

BELEDİYE SAĞLIK HİZMET BİRİMİ KURULUYOR

Meclis toplantısında Kırşehir Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü bünyesinde olmak üzere Sağlık Hizmet Birimi kurulması için önerge sunuldu.Sunulan önerge oy birliği ile kabul edildi.Belediye Başkanı Selahatttin Ekicioğlu , ''Vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek bu birimde doktorlarımız gönüllü olarak görev alacak.Sağlık Bakanlığı ve müdürlüğüne gerekli yazılar yazıldı.Cacabey Meydanı ya da Neşet Ertaş Kültür merkezinde yer alacak hizmet birimi ile en azından hastanedeki yoğunluk nedeniyle muayene olamayan vatandaşlarımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz.'' açıklamasında bulundu.

METİN İLHAN DA GÖREV ALACAK

Kırşehir Milletvekili Metin İlhan daha önce açacağı ofiste haftada 1 ya da 2 gün olmak üzere vatandaşlarımızı muayene edeceğim sözünü vermişti.Alınan bilgiye göre Kırşehir Belediyesi bünyesinde açılacak olan Sağlık Hizmet Biriminde Milletvekili Metin İlhan da görev alacak.

KENT KALKINMA KOOPARATİFİ KURULUYOR

Kırşehir Belediye Bakanı Selahattin Ekicioğlu'nun daha önce seçim vaadi olarak sunduğu kooparatif projesiyle de ilgili ilk adım atıldı.Belediye Meclisinde ''Kent Kalkınma Kooparatifinin'' kurulması ile ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş'a yetki verilmesi oylandı.Yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

OTOBÜS KART ÜCRETİNE YENİ DÜZENLEME

Kırşehir Belediyesi Meclis toplantısında daha önce öğrencilere ücretsiz hale getirilen otobüs kart ücretleri ile ilgili görüşler alındı.Mecliste AKP'li , MHP'li , İYİ Partili ve CHP'li grupların görüşleri alındı.Ortak alınan kararla daha önce öğrencilere ücretsiz hale getirilen öğrenci kart ücretleri 15 TL yapılırken , 65 yaş üstü vatandaşlar ile şehit ailelerinden kart ücreti alınmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.