Kırşehir Belediyesi Sikayet Gelen Kurumu Değiştirdi

GÜNDEM 01.03.2021 - 17:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Sikayet Gelen Kurumu Değiştirdi

Kırşehir'de uzun süredir TSE ile devam eden ''asansör onay ve kontrol'' anlaşması sona erdi.Kırşehir Belediyesi , asansörlerin periyodik kontrolleri için Makine Mühendisleri Odası İle Anlaştı.

Daha önce yapı kullanım izin belgesi ve asansör onayı ve kontrollerini gerçekleştiren TSE ve Kırşehir Belediyesi arasından yapılan sözleşme sona erdi.Kırşehir Belediyesi yönetimi ise vatandaştan gelen , ''kontrollerimiz yapılmıyor ve ekstra ücretler'' alınıyor şikayetlerini de değerlendirerek asansör kontrol ve onayı için makine mühendisleri odası ile anlaştı.Buna göre ; Kırşehir'de bulunan asansörlerin periyodik kontrol ve onayları artık Makine Mühendisleri Odası Başkanlığınca yapılacak.     ANLAŞMA İMZALANDI   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, TMOBB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varol, Makine Mühendisleri Odası Kırşehir İl Temsilcisi Ahmet Göçen ve Oda Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilimizdeki asansörlerin periyodik kontrolünün Makine Mühendisleri Odası tarafından yapılması hususunda karşılıklı protokol imzalandı.Yapılan protokol gereğince daha önce Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen asansörlerin periyodik kontrolleri 1 Nisan tarihinden itibaren 4 yıl süre ile Makine Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilecek.
Kırşehir'de uzun süredir TSE ile devam eden ''asansör onay ve kontrol'' anlaşması sona erdi.Kırşehir Belediyesi , asansörlerin periyodik kontrolleri için Makine Mühendisleri Odası İle Anlaştı.

Daha önce yapı kullanım izin belgesi ve asansör onayı ve kontrollerini gerçekleştiren TSE ve Kırşehir Belediyesi arasından yapılan sözleşme sona erdi.Kırşehir Belediyesi yönetimi ise vatandaştan gelen , ''kontrollerimiz yapılmıyor ve ekstra ücretler'' alınıyor şikayetlerini de değerlendirerek asansör kontrol ve onayı için makine mühendisleri odası ile anlaştı.Buna göre ; Kırşehir'de bulunan asansörlerin periyodik kontrol ve onayları artık Makine Mühendisleri Odası Başkanlığınca yapılacak.

 

 

ANLAŞMA İMZALANDI

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, TMOBB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varol, Makine Mühendisleri Odası Kırşehir İl Temsilcisi Ahmet Göçen ve Oda Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilimizdeki asansörlerin periyodik kontrolünün Makine Mühendisleri Odası tarafından yapılması hususunda karşılıklı protokol imzalandı.Yapılan protokol gereğince daha önce Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen asansörlerin periyodik kontrolleri 1 Nisan tarihinden itibaren 4 yıl süre ile Makine Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.