Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi Bugün Başlıyor

KÜLTÜR 12.10.2024 - 09:51, Güncelleme: 12.10.2024 - 09:42
 

Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi Bugün Başlıyor

Kırşehir Belediyesi Soner Demirbaş’la Şiir Atölyes 2024 Güz Dönemi çalışmalarına 12 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak.

Aralık 2021 tarihinde çalışmalarına başlayan “Kırşehir Belediyesi Soner Demirbaş’la Şiir Atölyesi” 2024 Güz Dönemi çalışmalarına Kent Konseyi işbirliği ile 12 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikleri günden beri Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında projeleri ve çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade ederek, kültür sanat alanında da birçok çalışmaya imza attıklarını ifade etti. Başkan Ekicioğlu, kültürel besinden payını almayan toplumların gelişiminin her zaman bir eksikliği taşıyacağını belirterek, Belediye olarak kültür, sanat, edebiyat alanında da birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade ederek OkuYorum Kitap Topluluğu ve Şiir Atölyesi’yle de kültür-sanat-edebiyat alanında Kırşehir’de anlamlı bir etkinlik yürüttüklerini dile getirdi. Kırşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Soner Demirbaş’ın organize ettiği ve şiirle ilgili birçok konunun işlenip ve çalışmanın yapılacağı Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi’nde,  çalışmalar 11 Ekim Cumrtesi (bugün) başlıyor. Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi’ne katılım için Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Danışma birimine başvuru yapılabiliyor.
Kırşehir Belediyesi Soner Demirbaş’la Şiir Atölyes 2024 Güz Dönemi çalışmalarına 12 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak.

Aralık 2021 tarihinde çalışmalarına başlayan “Kırşehir Belediyesi Soner Demirbaş’la Şiir Atölyesi” 2024 Güz Dönemi çalışmalarına Kent Konseyi işbirliği ile 12 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikleri günden beri Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında projeleri ve çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade ederek, kültür sanat alanında da birçok çalışmaya imza attıklarını ifade etti.

Başkan Ekicioğlu, kültürel besinden payını almayan toplumların gelişiminin her zaman bir eksikliği taşıyacağını belirterek, Belediye olarak kültür, sanat, edebiyat alanında da birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade ederek OkuYorum Kitap Topluluğu ve Şiir Atölyesi’yle de kültür-sanat-edebiyat alanında Kırşehir’de anlamlı bir etkinlik yürüttüklerini dile getirdi.

Kırşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Soner Demirbaş’ın organize ettiği ve şiirle ilgili birçok konunun işlenip ve çalışmanın yapılacağı Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi’nde,  çalışmalar 11 Ekim Cumrtesi (bugün) başlıyor.

Kırşehir Belediyesi Şiir Atölyesi’ne katılım için Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Danışma birimine başvuru yapılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.