Kırşehir Belediyesi ''O'' Ücretleri Sildi

GÜNDEM 05.02.2021 - 07:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi ''O'' Ücretleri Sildi

Kırşehir Belediyesi pandemi nedeniyle oldukça zor günler geçiren servis, dolmuş ve taksici esnaflarından aldığı yıllık ücretlerden vazgeçti.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Belediyemizin de kaybı var ama esnafımız da zor durumda.’’ Dedi.

Kırşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat merkezinde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında yapıldı.Belediye Başkanı Ekicioğlu , işletilmesi Kırşehir Belediyesine ait olan 212 adet ‘’S’’ plakalı servis ruhsatlarından her yıl alınan 550 TL’lik plaka çalışma ücretinden vazgeçtiklerini belirterek , 120 adet ‘’M’’ plakalı dolmuşlardan alınan yıllık çalışma vize ücreti olan 600 TL ve 258 adet olan ‘’T’’ plakalı ticari taksilerden alınan yıllık durak ve işaret levhalarına katılım ücreti olan 150 TL’yi de almayacaklarını belirtti.   ESNAFIMIZA 227 BİN 900 TL’LİK DESTEK SAĞLADIK   Kırşehir Belediye Meclisince oy birliği ile alınan karar ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ekicioğlu , ‘’ ’Alınan bu karar ile birlikte Tabi belediyemizin kaybı var ama esnafımız da zor durumda.Önlemler nedeniyle önemli ölçüde gelir kayıpları var.M plakalı dolmuş, S Plakalı Servis ve T Plaklı Taksici esnafımızdan aldığımız yıllık ücretlerden vazgeçiyoruz .Böylece Kırşehir Belediyesi olarak dolmuşçu, taksici ve servisçi esnafımıza 227 bin 900 TL’lik bir destek sunmuş olduk.’’ dedi.  
Kırşehir Belediyesi pandemi nedeniyle oldukça zor günler geçiren servis, dolmuş ve taksici esnaflarından aldığı yıllık ücretlerden vazgeçti.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Belediyemizin de kaybı var ama esnafımız da zor durumda.’’ Dedi.

Kırşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat merkezinde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında yapıldı.Belediye Başkanı Ekicioğlu , işletilmesi Kırşehir Belediyesine ait olan 212 adet ‘’S’’ plakalı servis ruhsatlarından her yıl alınan 550 TL’lik plaka çalışma ücretinden vazgeçtiklerini belirterek , 120 adet ‘’M’’ plakalı dolmuşlardan alınan yıllık çalışma vize ücreti olan 600 TL ve 258 adet olan ‘’T’’ plakalı ticari taksilerden alınan yıllık durak ve işaret levhalarına katılım ücreti olan 150 TL’yi de almayacaklarını belirtti.

 

ESNAFIMIZA 227 BİN 900 TL’LİK DESTEK SAĞLADIK

 

Kırşehir Belediye Meclisince oy birliği ile alınan karar ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ekicioğlu , ‘’ ’Alınan bu karar ile birlikte Tabi belediyemizin kaybı var ama esnafımız da zor durumda.Önlemler nedeniyle önemli ölçüde gelir kayıpları var.M plakalı dolmuş, S Plakalı Servis ve T Plaklı Taksici esnafımızdan aldığımız yıllık ücretlerden vazgeçiyoruz .Böylece Kırşehir Belediyesi olarak dolmuşçu, taksici ve servisçi esnafımıza 227 bin 900 TL’lik bir destek sunmuş olduk.’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.