Kırşehir Belediyesi'ni Örnek Gösteren Öğretmenin Maaş Tepkisi

GÜNDEM 06.10.2022 - 20:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'ni Örnek Gösteren Öğretmenin Maaş Tepkisi

Kırşehir Belediyesi'nin en düşük işçi maaşını sosyal medya üzerinden örnek gösteren öğretmen, Milli Eğitim Bakanlığı'na tepki göstererek '' Sandık geliyor az kaldı'' ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde DİSK ile yaptığı toplu iş sözleşmesi ile işçi maaşlarını en düşük 9 bin TL düzeyine getiren zamma imza atmıştı.20 yıllık öğretmen olduğunu söyleyen Ülkü Özdemir, Kırşehir Belediyesi işçilerinin 9 bin TL aldığını; kendisinin ise 11 bin TL aldığını belirterek sosyal medyadan tepki gösterdi.     İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk sosyal medya üzerinden , ''Öğretmen Meslek Kanunu’nun yetersizliği ve öğretmen İtibarının artırılması için İYİ Parti Grubu olarak verdiğimiz Araştırma Önergesi Cumhur İttifakınca reddedildi. AKP adına konuşan Sn Orhan Erdem, öğretmenlerinin 95’inin başvuru yaptığını ve memnun olduklarını söyledi. Biz gündemde tutacağız'' ifadelerini kullandı.     ''YETER AMA SANDIK GELİYOR AZ KALDI'' İsmail Koncuk sözlerine ilişkin yorumda bulunan ve öğretmen olduğu düşünülen Ülkü Özdemir isimli kullanıcı ise '' Tabi mecburiyetten başvurdular demiyor da.Kırşehir Belediyesi temizlik işçilerine aylık 9 bin TL maaş vermeye başladı. 20 yıllık ögretmenim maaşım 11 bin TL, bu utanç MEB'e yeter ama sandık geliyor az kaldı keser döner sap döner gün gelir hesap döner'' şeklinde tepki gösterdi.    
Kırşehir Belediyesi'nin en düşük işçi maaşını sosyal medya üzerinden örnek gösteren öğretmen, Milli Eğitim Bakanlığı'na tepki göstererek '' Sandık geliyor az kaldı'' ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde DİSK ile yaptığı toplu iş sözleşmesi ile işçi maaşlarını en düşük 9 bin TL düzeyine getiren zamma imza atmıştı.20 yıllık öğretmen olduğunu söyleyen Ülkü Özdemir, Kırşehir Belediyesi işçilerinin 9 bin TL aldığını; kendisinin ise 11 bin TL aldığını belirterek sosyal medyadan tepki gösterdi.

 

 

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk sosyal medya üzerinden , ''Öğretmen Meslek Kanunu’nun yetersizliği ve öğretmen İtibarının artırılması için İYİ Parti Grubu olarak verdiğimiz Araştırma Önergesi Cumhur İttifakınca reddedildi. AKP adına konuşan Sn Orhan Erdem, öğretmenlerinin 95’inin başvuru yaptığını ve memnun olduklarını söyledi. Biz gündemde tutacağız'' ifadelerini kullandı.

 

 

''YETER AMA SANDIK GELİYOR AZ KALDI''

İsmail Koncuk sözlerine ilişkin yorumda bulunan ve öğretmen olduğu düşünülen Ülkü Özdemir isimli kullanıcı ise '' Tabi mecburiyetten başvurdular demiyor da.Kırşehir Belediyesi temizlik işçilerine aylık 9 bin TL maaş vermeye başladı. 20 yıllık ögretmenim maaşım 11 bin TL, bu utanç MEB'e yeter ama sandık geliyor az kaldı keser döner sap döner gün gelir hesap döner'' şeklinde tepki gösterdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.