Kırşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencileri İçin Çorba Evi

EĞİTİM 31.12.2021 - 13:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencileri İçin Çorba Evi

Kırşehir Belediyesi tarafından soğuk kış günlerinde, üniversite kampüsünde kurulan büfede öğrencilere çorba dağıtımı başladı.

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü'nü ziyaret eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, üniversite öğrencilerine simit ikramında bulunmuştu.Başkan Ekicioğlu, çorba talebini değerlendirere, bir dağıtım merkezi yapılması için talimat verdi.     Ahşaptan yapılan ve üzerinde ''çorba evi'' ve ''Ahiler Diyarı Kırşehir'e Hoş Geldiniz'' yazıları bulunan çorba dağıtım büfesi Bağbaşı yerleşeksinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu önüne yerleştirildi.Sabah saatlerinde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramı gerçekleştirildi.     Üniversite öğrencilerine çorba dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Ekicioğlu , '' Kırşehir'de şu an 18 bin üniversite öğrencisi bulunuyor.Bunların büyük bir bölümü ise diğer illerimizden ve farklı ülkelerden gelenlerden oluşuyor.Ahiliğin Merkezi Kırşehir aynı zamanda hoş görünün ve misafirperverliğin de merkezi.Onlar bizlere ailelerinin emaneti, kendilerini ailelerinin yanında gibi hissetmelerini istiyoruz.Onlar bizim kültür elçilerimiz.Kırşehir'den mezun olduklarında güzel hatıralarla ayrılmalarını istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.Üniversite öğrencileri ise Kırşehir Belediyesi'nin projesi için minnettar olduklarını dile getirdiler.     Proje kapsamında öğretim gören 5 bin üniversite öğrencisine çorba dağıtılması planlanıyor.Üniversite yönetimi ile anlaşılması durumunda sadece sınav dönemi değil sürekli şekilde ve özellikle soğuk havalarda çorba ikram edilmesi planlanıyor.
Kırşehir Belediyesi tarafından soğuk kış günlerinde, üniversite kampüsünde kurulan büfede öğrencilere çorba dağıtımı başladı.

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü'nü ziyaret eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, üniversite öğrencilerine simit ikramında bulunmuştu.Başkan Ekicioğlu, çorba talebini değerlendirere, bir dağıtım merkezi yapılması için talimat verdi.

 

 

Ahşaptan yapılan ve üzerinde ''çorba evi'' ve ''Ahiler Diyarı Kırşehir'e Hoş Geldiniz'' yazıları bulunan çorba dağıtım büfesi Bağbaşı yerleşeksinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu önüne yerleştirildi.Sabah saatlerinde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramı gerçekleştirildi.

 

 

Üniversite öğrencilerine çorba dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Ekicioğlu , '' Kırşehir'de şu an 18 bin üniversite öğrencisi bulunuyor.Bunların büyük bir bölümü ise diğer illerimizden ve farklı ülkelerden gelenlerden oluşuyor.Ahiliğin Merkezi Kırşehir aynı zamanda hoş görünün ve misafirperverliğin de merkezi.Onlar bizlere ailelerinin emaneti, kendilerini ailelerinin yanında gibi hissetmelerini istiyoruz.Onlar bizim kültür elçilerimiz.Kırşehir'den mezun olduklarında güzel hatıralarla ayrılmalarını istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.Üniversite öğrencileri ise Kırşehir Belediyesi'nin projesi için minnettar olduklarını dile getirdiler.

 

 

Proje kapsamında öğretim gören 5 bin üniversite öğrencisine çorba dağıtılması planlanıyor.Üniversite yönetimi ile anlaşılması durumunda sadece sınav dönemi değil sürekli şekilde ve özellikle soğuk havalarda çorba ikram edilmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.