Kırşehir Belediyesi'nden Takdir Toplayacak Projeler

GÜNDEM 05.04.2021 - 15:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'nden Takdir Toplayacak Projeler

Kırşehir Belediyesi ''Kullanılmış Elbise ve Ayakkabı Kumbarası'' ile sokak hayvanları için ''Mamamatik'' projesini hayata geçirdi.

Sıfır Atık ve geri dönüşüm parolasıyla yola çıkan Kırşehir Belediyesi, şehrin birçok noktasına  ''Kullanılmış Elbise ve Ayakkabı Kumbarası'' yerleştirildi.Kumbarada biriktirilecek eşyalar daha sonra geri dönüşüme gönderilerek ihtiyaç sahipleri için kullanılacak.   Kullanılmış Elbise ve Ayakkabı Kumbarası SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMAMATİK Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla, sokakta yaşamını sürdüren kedi ve köpeklerin rahat bir şekilde yem ve su ihtiyaçlarını giderebilmeleri için şehrin farklı noktalarına mamamatik yerleştirildi. Hem sıfır atık hem de geri dönüşümün hedeflendiği uygulamayla boş petlerin, mamamatik kutusunun giriş haznesine yerleştirilmesi ile mama haznesine bir miktar mamanın dökülmesi şeklinde işleyen mamamatik ile geri dönüşüm desteklenirken, hayvan sevgisi bilinci de oluşturuluyor.     Şu an için Cacabey Meydanı ve Kentpark’a yerleştirilen mamamatik, önümüzdeki günlerde kentteki birçok farklı noktaya da yerleştirilecek.  
Kırşehir Belediyesi ''Kullanılmış Elbise ve Ayakkabı Kumbarası'' ile sokak hayvanları için ''Mamamatik'' projesini hayata geçirdi.

Sıfır Atık ve geri dönüşüm parolasıyla yola çıkan Kırşehir Belediyesi, şehrin birçok noktasına  ''Kullanılmış Elbise ve Ayakkabı Kumbarası'' yerleştirildi.Kumbarada biriktirilecek eşyalar daha sonra geri dönüşüme gönderilerek ihtiyaç sahipleri için kullanılacak.

 

Kullanılmış Elbise ve Ayakkabı Kumbarası

SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMAMATİK

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla, sokakta yaşamını sürdüren kedi ve köpeklerin rahat bir şekilde yem ve su ihtiyaçlarını giderebilmeleri için şehrin farklı noktalarına mamamatik yerleştirildi. Hem sıfır atık hem de geri dönüşümün hedeflendiği uygulamayla boş petlerin, mamamatik kutusunun giriş haznesine yerleştirilmesi ile mama haznesine bir miktar mamanın dökülmesi şeklinde işleyen mamamatik ile geri dönüşüm desteklenirken, hayvan sevgisi bilinci de oluşturuluyor.

 

 

Şu an için Cacabey Meydanı ve Kentpark’a yerleştirilen mamamatik, önümüzdeki günlerde kentteki birçok farklı noktaya da yerleştirilecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.