Kırşehir Belediyesi'nden Sahte Hesap Uyarısı

TEKNOLOJİ 13.11.2021 - 11:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'nden Sahte Hesap Uyarısı

Kırşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu adına açılan sahte hesaplarla ilgili açıklamada bulunarak, açılan herhangi yeni bir hesabın bulunmadığı konusunda vatandaşları uyardı.

Daha önce de sahte hesapları konusunda vatandaşları uyaran Kırşehir Belediyesi, Belediye Başakanı Selahattin Ekicioğlu adına açılan yeni bir sosyal medya hesabıyla ilgili açıklamada daha bulundu.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Belediyesi'nin resmi hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :  Sevgili hemşehrilerim, Aşağıda görselini verdiğim ve iki harfi eksik de olsa adımı çağrıştırarak sizleri yanıltmak isteyen sahte hesaplara itibar etmeyiniz.Daha önce de yazdığım gibi adıma açılan yeni bir hesabım yoktur.Lütfen gelen arkadaşlık isteklerini kabul etmeyerek şikayette bulunalım. Saygılarımla. SELAHATTİN EKİCİOĞLU KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI  
Kırşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu adına açılan sahte hesaplarla ilgili açıklamada bulunarak, açılan herhangi yeni bir hesabın bulunmadığı konusunda vatandaşları uyardı.

Daha önce de sahte hesapları konusunda vatandaşları uyaran Kırşehir Belediyesi, Belediye Başakanı Selahattin Ekicioğlu adına açılan yeni bir sosyal medya hesabıyla ilgili açıklamada daha bulundu.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Belediyesi'nin resmi hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi : 

Sevgili hemşehrilerim, Aşağıda görselini verdiğim ve iki harfi eksik de olsa adımı çağrıştırarak sizleri yanıltmak isteyen sahte hesaplara itibar etmeyiniz.Daha önce de yazdığım gibi adıma açılan yeni bir hesabım yoktur.Lütfen gelen arkadaşlık isteklerini kabul etmeyerek şikayette bulunalım.

Saygılarımla.

SELAHATTİN EKİCİOĞLU

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.