Kırşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında Önemli Kararlar

GÜNDEM 05.11.2021 - 09:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında Önemli Kararlar

Kırşehir'de sağlık çalışanlarına toplu taşıma araçları ücretsiz hale getirildi.Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere servis ücreti yardımı da yapılacak.

Kırşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.İmar ve gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahibi öğrenciler de gündeme geldi.   SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLDU Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayımlanan karara göre, ilgili belediyeler tarafından karar verilmesi şartıyla sağlık çalışanları toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecekti.Kırşehir Belediyesi de sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilmesi için ilgili kararı Belediye Meclisi'ne getirdi.Bütün parti gruplarının oy birliğine vardığı karar ile birlikte toplu taşıma araçlarına toplu taşıma araçları ücretsiz yapıldı.   İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE SERVİS DESTEĞİ Öte yandan, ihtiyaç sahibi olup okuluna servis ile gitmek zorunda kalan öğrenciler için servis desteği de görüşüldü.Buna göre, ihtiyaç sahibi öğrencilerin servis ücretlerinin Kırşehir Belediyesi tarafından karşılanması kararşlaştırıldı.Söz konusu karar yine bütün parti gruplarının oy birliği ile alındı.
Kırşehir'de sağlık çalışanlarına toplu taşıma araçları ücretsiz hale getirildi.Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere servis ücreti yardımı da yapılacak.

Kırşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.İmar ve gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahibi öğrenciler de gündeme geldi.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLDU

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmi gazetede yayımlanan karara göre, ilgili belediyeler tarafından karar verilmesi şartıyla sağlık çalışanları toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecekti.Kırşehir Belediyesi de sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilmesi için ilgili kararı Belediye Meclisi'ne getirdi.Bütün parti gruplarının oy birliğine vardığı karar ile birlikte toplu taşıma araçlarına toplu taşıma araçları ücretsiz yapıldı.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE SERVİS DESTEĞİ

Öte yandan, ihtiyaç sahibi olup okuluna servis ile gitmek zorunda kalan öğrenciler için servis desteği de görüşüldü.Buna göre, ihtiyaç sahibi öğrencilerin servis ücretlerinin Kırşehir Belediyesi tarafından karşılanması kararşlaştırıldı.Söz konusu karar yine bütün parti gruplarının oy birliği ile alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.