Kırşehir Belediyesi HES Kodu Uygulamasına Geçti

GÜNDEM 22.09.2020 - 11:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi HES Kodu Uygulamasına Geçti

Kırşehir Belediyesi, hizmet binasına gelenler için HES Kodu uygulamasına geçildiğini bildirdi.

Koronavirüs vakalarının oldukça arttığı Kırşehir'de yayılımın önüne geçebilmek için yeni tedbir kararları da alınmaya devam ediyor.Son olarak Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamada kurum olarak HES Kodu uygulamasına geçildiği bildirildi.Yayınlanan bildiri de şu ifadelere yer verildi, '' Hes kodu uygulaması covıd-19 yayılımını önlemek,çalışanların sağlığını korumak,riskli kişileri kontrol edebilmek amacıyla hizmet binamıza gelen ziyaretçilerimize 21.09.2020 itibariyle HES kodu takibi uygulamasına geçilmiştir. KURUMUMUZU ZİYARETİNİZDE HES KODU ALMAYI UNUTMAYINIZ.''  HES KODU NASIL ALINIR ?  
Kırşehir Belediyesi, hizmet binasına gelenler için HES Kodu uygulamasına geçildiğini bildirdi.

Koronavirüs vakalarının oldukça arttığı Kırşehir'de yayılımın önüne geçebilmek için yeni tedbir kararları da alınmaya devam ediyor.Son olarak Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamada kurum olarak HES Kodu uygulamasına geçildiği bildirildi.Yayınlanan bildiri de şu ifadelere yer verildi, '' Hes kodu uygulaması covıd-19 yayılımını önlemek,çalışanların sağlığını korumak,riskli kişileri kontrol edebilmek amacıyla hizmet binamıza gelen ziyaretçilerimize 21.09.2020 itibariyle HES kodu takibi uygulamasına geçilmiştir. KURUMUMUZU ZİYARETİNİZDE HES KODU ALMAYI UNUTMAYINIZ.'' 

HES KODU NASIL ALINIR ?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.