Kırşehir Belediyesi GES Projesi Faaliyete Geçti

TEKNOLOJİ 07.02.2021 - 21:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi GES Projesi Faaliyete Geçti

Kırşehir Belediyesi'nin yüksek enerji maliyetlerini azaltmak için başlatılan Güneş Enerji Santrali faaliyete geçti.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Söz verdiğimiz gibi kendi enerjimizi kendimiz üretiyoruz.GES projelerimiz artarak devam edecek'' dedi.

      Göreve geldiği ilk andan itibaren Kırşehir Belediyesi'nin ağır borç yükünü azaltmak için mali disipline giden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun ilk icraatlarından birisi de güneş enerji projesi hazırlatmak oldu.Aylık 6 megawatlık elektrik kullanımı olan ve MEDAŞ'a önceki dönemden 2 milyon TL borcu olan Kırşehir Belediyesi'nin bu borcunu kapatan Ekicioğlu , enerji ihtiyacını yaklaşık 4'te 1 oranda düşürecek GES projesi için düğmeye basmıştı.Belediye öz kaynakları ile 20 dönüm alana kurulan ve 5 milyon 300 bin TL'ye mal olan güneş enerji santrali projesi tamamlandı ve faaliyete geçti.       ''GES PROJELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK''   Saatte 1 Milyon 379 bin 438 kilowatt elektrik üretecek güneş enerji santrali ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ekicioğlu , '' Söz verdiğimiz gibi,  yapımı tamamlanan Güneş Enejisi Santrali projemizle kendi elektriğimizi kendimiz üretiyoruz. Çevreye duyarlı Güneş Enerjisi Santrali projelerimiz önümüzdeki günlerde artarak devam edecek. Üreten bir Kırşehir'i hep birlikte inşa ediyoruz.'' dedi.        
Kırşehir Belediyesi'nin yüksek enerji maliyetlerini azaltmak için başlatılan Güneş Enerji Santrali faaliyete geçti.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Söz verdiğimiz gibi kendi enerjimizi kendimiz üretiyoruz.GES projelerimiz artarak devam edecek'' dedi.
 

 
 
Göreve geldiği ilk andan itibaren Kırşehir Belediyesi'nin ağır borç yükünü azaltmak için mali disipline giden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun ilk icraatlarından birisi de güneş enerji projesi hazırlatmak oldu.Aylık 6 megawatlık elektrik kullanımı olan ve MEDAŞ'a önceki dönemden 2 milyon TL borcu olan Kırşehir Belediyesi'nin bu borcunu kapatan Ekicioğlu , enerji ihtiyacını yaklaşık 4'te 1 oranda düşürecek GES projesi için düğmeye basmıştı.Belediye öz kaynakları ile 20 dönüm alana kurulan ve 5 milyon 300 bin TL'ye mal olan güneş enerji santrali projesi tamamlandı ve faaliyete geçti.
 
 
 
''GES PROJELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK''
 
Saatte 1 Milyon 379 bin 438 kilowatt elektrik üretecek güneş enerji santrali ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ekicioğlu , '' Söz verdiğimiz gibi,  yapımı tamamlanan Güneş Enejisi Santrali projemizle kendi elektriğimizi kendimiz üretiyoruz. Çevreye duyarlı Güneş Enerjisi Santrali projelerimiz önümüzdeki günlerde artarak devam edecek. Üreten bir Kırşehir'i hep birlikte inşa ediyoruz.'' dedi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.