Kırşehir Belediyesi Eski Basın Müdürü İl Kültür Müdürlüğüne Atandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2019 - 10:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Eski Basın Müdürü İl Kültür Müdürlüğüne Atandı

Kırşehir Belediyesi Basın Müdürü Halil Çalışır Kırşehir İl Kültür Turizm Müdürü olarak atandı. Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin göreve ilk geldiği günden beri Kırşehir Belediyesi Basın Müdürü olarak görev yapan Halil Çalışır 31 Mart seçimlerinin ardından Belediyenin el değiştirmesiyle ile birlikte Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı. İŞTE DİĞER ATAMALAR

Kırşehir Belediyesi Basın Müdürü Halil Çalışır Kırşehir İl Kültür Turizm Müdürü olarak atandı.

Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin göreve ilk geldiği günden beri Kırşehir Belediyesi Basın Müdürü olarak görev yapan Halil Çalışır 31 Mart seçimlerinin ardından Belediyenin el değiştirmesiyle ile birlikte Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.

İŞTE DİĞER ATAMALAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.